Personlig puf fodskammel

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • 100% personligt design.
 • Stiv form.
 • aftageligt og vaskbart hylster. Materiale: Oxford stof (100% polyester).
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Personlig puf

Hvis du er på udkig efter et andet dekorativt element, anbefaler vi vores puf fodskammel. Vi har 2 modeller: firkantet og rund puf:

Firkantet puf

Denne personaliserede puf er terningformet og stor, da hver side af den, måler 40x40 centimeter. Men ved du hvad der er det bedste? Du kan designe 100% af overfladen!

Den firkantede puf består af seks sider, der alle kan tilpasses. Vi har forskellige skabeloner til rådighed som du kan vælge. Hvis du foretrækker det, kan du også lave hele designet fra bunden, med dine yndlingsfotografier eller tekster. Vælg et flot design til hver af siderne. som alle kan tilpasses. Resultatet bliver meget originalt.

Den har en fast struktur, ideel til brug som sæde, skammel eller fodskammel. De små elsker det, fordi det har en god størrelse, og de finder det meget sjovt. Betrækket kan fjernes og vaskes, da det har en lynlås. Det ser godt ud som en dekoration på ungdomsværelser eller stuer.

Personaliseret rund puf

Original rund puf, personaliseret med dine fotos. Design en unik, praktisk og dekorativ skammel helt efter eget valg.

Den kan tilpasses fuldt ud: bunden, den øverste del og hele den cirkulære overflade er tilpasset. Således kan du skabe en 100% personlig puf til dig selv.

Den har en fast struktur, ideel til brug som sæde, skammel eller fodskammel. Betrækket kan let fjernes, da det har en lynlås på bunden, så det kan vaskes.

Materialer

 • Betrækket er fremstillet af: Oxfordstof (100% polyester).
 • Fyld: polyurethanskum.

Vaskeanvisning (kun betræk)

Du skal kun vaske betrækket af din puf, så det bliver lidt nemmere for dig. Dette er nogle af de ting, der skal tages i betragtning, før du vasker det:

 • Velegnet til vaskemaskine, maksimalt 30 grader.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryges på lav temperatur.
 • Velegnet til tørretumbler. Tør ved lav temperatur.

Målene på puffen er ca. mål, da fremstillingen og printet af designet kan påvirke størrelsesforholdene en smule.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter mærket med mærket OEKO-TEX® garanterer, at alle dets komponenter opfylder de krævede krav til kontrol, inklusiv tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse , interlining osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-kvalitetsstemplet er harmløse for huden.

Vaskeinstruktioner OEKO certifikat