Personlig Puzzle Block

141,93 kr.
antal:
#16165
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Dele kompatible med LEGO-klodser
  • Antal stk.: 49. Materiale: plast.
  • Fås i 3 farver at vælge imellem.
  • Kan personliggøres på 1 side ved direkte tryk.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Blok der er kompatibel med LEGO-klodser, der kan personliggøres med dit foto

Vi elsker alle at have et godt indrettet hjem, hvor vi kan hygge os og tage os af selv de mindste detaljer på vores dekorative genstande. De fleste har forskellig smag, når det kommer til indretning. Nogle mennesker er glade for den nordiske indretning, hvor der bruges naturligt træ og mange lyse farver, mens andre er til noget mere elegant og sofistikeret. Der er skam også folk, der bedre kan lide noget muntert og sjovt, der i sidste ende giver en mere afslappet og hyggelig indretning til hjemmet.

Hvis du er til den sidste slags boligindretning som vi nævnte, vil dette produkt blive til en af dine favoritter til indretning af boligen. De nye Puzzle Blocks, der er lavet med Brikker kompatible med legoklodser. Med dem kan du forevige dine yndlingsbilleder på den mest originale og sjove måde. De fås i tre forskellige farver rød, gul og hvid, så du kan vælge den, du bedst kan lide eller den, der passer bedst til din boligindretning.

Den har 49 dele, som du kan samle for at lave en super original fotoramme. Puslespillet leveres adskilt i en lille æske, så når du modtager den, kan du gå i gang med at samle det og hygge dig med hele processen. Din Puzzle Block kommer til at se perfekt ud!

Hvis du har små børn derhjemme, eller hvis du er vild med LEGO-klodser, bliver det her sjovere end nogensinde, da de vil have meget sjov med at kombinere og samle figurer, slotte og borge, hvor de kan inddrage dele af brikkerne fra det foto, du har valgt.

Blok af brikker kompatible med legoklodser

Gør din Puzzle Block personlig med dine yndlingsbilleder

I denne sektion finder du en masse designs, der er skabt til at tilpasse din Puzzle Block meget nemt, du skal blot ændre navnene, uploade billeder, ændre sætninger eller hvad du vil. Du kan hurtigt og nemt ændre designet for at gøre det helt dit eget.

Og hvis du ikke finder et design, der passer perfekt til dig, eller som passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for hos Wanapix kan du også skabe din personlige Puzzle Block fra bunden. Med vores online redigeringsværktøj kan du uploade dit eget design eller lave det direkte ved at tilføje sætninger i forskellige skrifttyper, uploade flere fotos for at lave dem som en collage, eller hvad du nu foretrækker. Et univers af personlig tilpasning er kun få klik væk.

Dine børn vil blive forbløffet og vil nyde den nye personlige Puzzle block . Fordi de også vil kunne bruge den sammen med deres yndlingslegetøj, da brikker, der passer sammen med legoklodser vil give dem mulighed for at have det sjovt med den nye fotoramme, som du har valgt og personliggjort af og til dig. Eftermiddage med leg bliver sjovere end nogensinde før.

Et originalt og sjovt produkt med et væld af funktioner

Med vores Puzzle block er sjov garanteret. Det er et enkelt produkt, men vi kan give det forskellige anvendelsesmuligheder.

  • Dekorativt element: Når du modtager Puzzle Blokken er alle klodserne adskilt i en lille spand. Derefter skal du igang med at samle den og finde ud af, hvor du gerne vil have den til at stå: Det kan for eksempel være på natbordet, på din bogreol, i stuen... Du kan flytte den rundt som du vil. Det vil være et element, der ikke vil gå ubemærket hen blandt dine gæster.
  • Sjovt spil: Da den har dele der passer sammen med LEGO-klodser, giver den en masse leg, og du kan kombinere brikkerne med dine børns legetøj.
  • Brug det som et puslespil: Som navnet antyder, er "Puzzle Block" ikke andet end et puslespil lavet af klodser, og vi kan have det sjovt med at samle og skille det ad så mange gange vi vil, og endda lave forskellige kombinationer for at se, hvordan det ville se ud, hvis vi byttede om på ansigter, kropsdele osv. på et foto.

Et enkelt produkt med 3 muligheder for sjov og leg, nu skal du bare lade fantasien få frit løb og skabe det perfekte design til dig eller dine børn. Vælg den farve, de bedst kan lide, eller den farve, der passer bedst til indretningen af dit hjem, og så sørger vi for, at det ser PERFEKT ud.

Gør din Puzzle Block personlig med dine yndlingsbilleder

LEGO® er et trademark tilhørende The LEGO Group of Companies, som ikke sponsorerer, autoriserer eller støtter dette websted.