Personlig rejse toilettaske med design

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Strop til at hænge tasken op på en knage.
  • 3-delt åbning. Med forskellige rum og lynlås.
  • Hele fronten kan designes med dit billede.
  • Farve: sort.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Beskrivelse

Den mest komplette toilettaske

Når du rejser, er det vigtigt at spare på pladsen i din taske eller kuffert og være i stand til at transportere alt dine personlige sager, på den mest behagelige måde. Glem ikke at medbringe en personlig toilettaske, hvor du kan lægge alle de nødvendige hygiejneartikler i under dit ophold væk fra hjemmet.

Dette er vores mest komplette model og er en personlige rejsetoilettaske, som du kan tilpasse med design, billeder eller tekster på forsiden. Den har en tredelt åbning med forskellige rum med lynlåse og har den ideelle størrelse til enhver type kuffert.

Tasken har håndtag, så den er nem at bære som var det en luksus toilettaske, og inkluderer også en bøjle, så den kan hænges op på en dør eller andre steder. Du vil nemt kunne finde det som du har brug for.