Personlig rektangulær metalnøglering i kunstlæder

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: metal med syntetisk læder.
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Personaliseret metalnøglering med foto

Hvis du kan lide at skille dig ud i forhold til accessories, så anbefaler vi vores personlige metalliske nøgleringe i kunstlæder. Det er personliggjort på den ene side med det fotografi, design eller tekst du ønsker, du skal bare prøve at gøre det så originalt som muligt.

Det er lavet af metal og kunstlæder, sidstnævnte er det, der giver produktet et mere elegant udseende. Det er den ideelle størrelse til f.eks. At sætte dine bilnøgler i og en anden nøgle, for at få dem til at skille sig ud, fra resten af dine nøgler.

Du kan vælge at personalisere produktet fra bunden,. Det eneste du skal gøre, er at vælge dine fotografier osv. Hvis du foretrækker det, kan du altid vælge vores skabeloner, der bare skal ændres minimalt, for at gøre dem unikke.