Personlig sammenrullet stoftavle

tavle
150 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 12 min.

Farve på beklædning
Detaljer
 • Størrelse: 43 cm (bredde) x 32 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Der medfølger 12 farvede kridt og et viskelæder.
 • Med stofstrimler til at holde tavlen sammenrullet.
 • Med 2 stoflommer til opbevaring af kridt.
 • Materiale: 100 % polyester. Kan vaskes i maskine.
 • ID: #16070-101045
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig, bærbar, sammenrullelig stoftavle til børn

Den sammenklappelige stoftavle er gået hen og blevet et af de mest populære produkter i de senere år. Det er et praktisk produkt, som dine børn kan tage med sig overalt. Når den er rullet sammen, kan den nemt gemmes væk, eller haves med på farten, uden at fylde for meget.

Dine mindste børn kan have det sjovt når som helst og hvor som helst, da de sammenrullelige tavler er nemme at tage frem og rulle ud. Der er garanti for sjov leg hos de mindste. Det eneste de skal tænke på, er hvad de gerne vil tegne.

Vores roll-up stoftavler kan personliggøres, hvilket vil sige at du kan tilføje et af de designs vi tilbyder i vores online redigeringsværktøj. Alternativt har du også mulighed for at uploade dine egne billeder, tekst eller andet du har lyst til at tilføje til stoftavlen. Din nye tavle af stof vil være unik, da der ikke vil findes 2 af de samme tavledesigns i verden.

Tavlen har to lommer til at opbevare de kridt, der medfølger. De skal selvfølgelig bruges til at skrive og have det sjovt med. Desuden så har stoftavlen også en strop til at rulle den sammen med, så den kan transporteres på tværs af skoler, stræder og lande, på en let og behagelig måde.

som gave medfølger der en æske med 12 farvede kridt og et viskelæder, så tegningerne kan viskes ud, så mange gange, der er behov for det.

Personlig sammenrullet stoftavle til boern

Fordele ved at bruge en tavle der kan rulles sammen

Vi forsøger i stigende grad at gøre vores liv så papirløst som muligt. Med denne roll-up tavle af stof gør vi det muligt for de små at tegne og slette så mange gange de vil, uden at skulle bruge papir hele tiden, hvilket gør det til en artikel, der passer på planeten. Vi er sikre på, at forbruget af papir i dit hjem vil blive drastisk reduceret med vores personlige fototavler.

Vi forsøger også at undgå at bruge elektroniske enheder som f.eks. tablets, når vi rejser. Ens børn behøver ikke længere at se en film eller lege med tabletten under bil, tog eller flyrejser. Der vil aldrig være en kedelig rejse, når du får en af vores personlige kridttavler. Dine børn vil kunne tegne, skrive og slette så mange gange de vil, de kan øve sig i regning som de lærer i skolen, eller spille kryds og bolle med deres venner eller søskende.

Sådan vedligeholder du stoftavlen

Her er nogle tips til, hvordan man holder stoftavlen så god som ny i så lang tid som det nu er muligt. Vi er sikre på, at den vil holde i mange år, hvis der passes godt på den!

 • Som navnet antyder, er det en tavle i stof, så vi skal ikke folde den, men rulle den sammen. Hvis vi folder det, kan vi få tavlestoffet til at bøje sig og efterlade et mærke, som gør det svært at skrive med kridt senere.
 • Den kan vaskes i vaskemaskinen (altid på korte vaskeprogrammer i koldt vand for ikke at beskadige materialerne), men det anbefales at vaske den i hånden. Når børnene bruger den, kan de tørre den af med den klud, der medfølger så der ikke kommer til at være kridtrester tilbage på stoffet og for at bagsiden heller ikke bliver plettet. Dette forlænger vi stoftavlens levetid uden at der behøves at gøre store anstrengelser for det..
 • Ved brug anbefales det at bruge den, på et ensartet og fast underlag, enten på et bord, gulv, væg osv., for på den måde vil der kunne tegnes og males på en mere behagelig måde, og tegningerne vil se meget bedre ud.
 • Den børikke stryges, for hvis den stryges, vil selve tavlematerialet blive beskadiget, og det vil ikke være muligt at bruge tavlen igen efterfølgende.

Ideer til spil, der kan spilles på vores stoftavler

Når man tænker på stoftavler, så er det første man kommer i tanke om at man kan tegne, tegne og tegne noget mere. Men der findes mange aktiviteter udover at tegne. Her er nogle forslag til spil, som du kan have det sjovt med lege sammen med din familie; alt du behøver er en tavle, kridt (viskelæder for en sikkerheds skyld) og en masse sjov!

 • Kryds og bolle: Hvem har ikke spillet kryds og bolle? Dette spil er universelt og tidløst. Aanset hvor gamle man er, vil et kryds og bolle spil altid få en til at grine og samtidig bruge hjernen til at vinde over ens modstander. Det er et spil for to spillere, som er meget enkelt at spille på en tavle. Det består i at trække tre vandrette og tre lodrette linjer, der danner ni felter, som hver spiller markerer på skift, hvor den ene spiller er "X" og den anden spiller er "O". Den første spiller, der får tre på stribe på enten vandret, lodret eller diagonalt, vinder.
 • Galgespil: Er et sjovt spil, der ligesom kryds og bolle får os til at grine og smile og samtidig får os til at bruge hjernen. Hver gang der gættes forkert, tilføjer man en kropsdel til manden, der hænger i galgen. Hvis man ender med at gætte rigtigt, så vindes spillet. Man har kun mulighed for at gætte et bogstav af gangen, og der kan derfor godt være svært at vinde.

Vi er sikre på, at der ikke længere vil være kedelige eftermiddage, og det er helt sikkert også slut med at se kedelige film, da vores stoftavler kan bruges på alle tider af dagen. Er dine børn klar til sjov?