Magnetisk kalender med billede

106,45 kr. 141,93 kr.
antal:
#3270
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Inkluderer to ikke-permanente markører. De har alle et viskelæder og er magnetiske.
  • Magnet 0,6 mm. tyk. Fleksibelt materiale.
  • Sol- og vandafvisende. Lang holdbarhed.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Gigant magnet til at skrive på

Praktisk magnetisk tavle, ideel til placering på køleskabet, køleskabet eller enhver anden magnetisk Produktet er tyndt og meget fleksibelt, modstandsdygtigt over for sol og vand, hvis den ved et uheld skulle blive våd. Du kan skrive på dem med en markør (sørg for, at det er en ikke-permanent tusch, så du kan slette og skrive, når du vil). Produktet indeholder 2 ikke-permanente tuscher, som også indeholder et viskelæder.

100 % af overfladen kan tilpasses, så du kan uploade et hvilket som helst design, foto, tekst osv. Du kan også vælge en af vores foruddesignede skabeloner, som du kan redigere efter dine ønsker. Den kan tilpasses i fuld farve.

Personlig ugekalender til køleskabet

En af de mest almindelige anvendelser af denne magnetiske tavle er som ugekalender til køleskabet eller fryseren. Du kan placere den på køleskabet og notere de ugentlige pligter, kommende aftaler, vigtige ting du skal huske, og andre uspecificerede noter ned. En anden anvendelse kan være som en årskalender. Vi har skabeloner der indeholder en kalender for hele året, så du kan markere vigtige dage, begivenheder eller opgaver, der skal udføres.