Personlig Slik og Chokoladeæske

kasse
202 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 27 min.

Form
Indhold
Detaljer
 • Størrelse: 21,5 cm (bredde) x 13,5 cm (højde) x 5,1 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Æsken har en kapacitet på: 1.200 ml.
 • Metalæske i aluminium, hvid i farven, med et låg, der kan personaliseres.
 • Assorterede bolsjer, Lindt (Lindor) mælkechokolade eller assorterede Mini Toblerone-chokolader.
 • Der medfølger et sødt kort så kan skrive en lille besked til gavemodtageren.
 • ID: #16375-101598
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige æsker fyldt med slik chokolade

På alle tider af året er det at give en gave en af de mest specielle handlinger for både giveren og modtageren af gaven. Det betyder, at du skal tænke nøje over, hvad personen kan lide, for at sikre dig at personen vil elske den personlige og unikke gave. Det er vigtigt at give noget pænt, noget, der tiltaler øjet, og når det er noget personligt, giver det altid en merværdi, da det gør gaven lidt mindre traditionel siden det er en personlig gave, der er særlige lavet til personen.

Derfor er vores personlige æsker med slik og chokolade smukke og flotte. Vi er sikre på at enhver, der modtager en æske med chokolade, vil elske gaven og selvfølgelig også de lækre chokolader.

Vi har metalkasser som du kan personliggøre, efter eget ønske enten ud fra de designs, vi tilbyder, eller ved at skabe dine egne, og i forhold til indholdet af kassen, kan du vælge mellem 3 forskellige ting så den der skal modtage gaven, får noget lækkert som han kan lide.. Du kan vælge mellem et sortiment af mini Toblerone (22 stk.), et sortiment af slik (som 2 slikkepinde, 2 halskæder, 4 tyggegummier, 4 karamelstænger og 20 vingummier) eller et sortiment af hvid chokolade fra det berømte Lindt-mærke (22 stk.). Vi kan ikke beslutte os for, hvilken af de tre der smager bedst eller er lækrest mest spektakulær, og derfor er vi sikre på at du vil have lyst til at prøve dem alle sammen også(det har vi allerede gjort haha). Når du bestiller din personlige slikæske, medfølger der også et lille kort i hvidt, så du kan skrive en lille besked eller dedikation, så gaven bliver endnu mere personlig.

Det er fint at give en æske chokolade i gave, men... Giver du en personlig æske chokolade, så vil personen blive endnu gladere for gaven, da den selvfølgelig vil være personaliseret.

Personlige metalaesker med slik og chokolade
Denne æske er også ideel, fordi du kan bruge den til at opbevare hvad som helst, når du altså har spist alt slikket og chokoladen. Den kan for eksempel bruges til noget praktisk, som f. Eks som smykkeskrin, som en slags førstehjælpskasse eller som syskrin.

Personliggør den perfekte æske til dig selv eller til at give som gave

I denne sektion finder du masser af designs, der er skabt af og til dig, så det er nemt at personliggøre den sødeste og smukkeste metalboks, du nogensinde har set, uanset om det er til dig selv eller som gave til en særlig person.

Der er et uendeligt antal designs, som du kan personliggøre med en smuk og rørende sætning, eller måske foretrækker du en sjov sætning eller et særligt foto, som du ønsker skal have en uoverskuelig sentimental værdi. Du kan vælge alle muligheder for at personliggøre disse smukke metalbokse med slik.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke bekymre dig, du kan også skabe dit eget design fra bunden, de designs, du skaber, har en endnu mere særligcharme, og det bedste ved det er, at der aldrig nogensinde vil være to metalæsker, med det samme design. Det vil altså sige, at du får en unik metalæske.

Du kan også vælge mellem tre forskellige former af æsker. Den hjerteformede æske, er for de mere romantiske personer. Den cirkulære og rektangulære, er for dem der foretrækker noget mere diskret og klassisk hjerteformet for de mere romantiske, eller cirkulær og rektangulær, hvis du foretrækker noget mere diskret og klassisk. Uanset hvad, vil du tilføjet et perfekt og personligt touch til æsken, så den passer til den person du ønsker at give den i gave til.

Slik og chokoladeæsker til Valentinsdag

Er du en af dem der elsker at være romantisk, og har du den store romantiker eller Don Juan i maven? Så kan du overveje, om du skal give en af vores lækre chokoladeæsker til valentinsdag. Forestil dig, at du giver en æske fyldt med Lindt chokolader i den typiske røde kærlighedsfarve, sammen med røde roder og lidt bobler. Vi er sikre på at flirt, din kæreste, din kone eller partner, vil elske en personlig chokoladeæske med billede til deres valentinsdag, uanset om det er det er første gang i fejrer den sammen, eller om det er tyvende gang i fejrer den sammen.

Personlige metalaesker med slik og chokolade

Giv en personlig æske med slik i gave til enhver lejlighed.

Det er altid et godt tidspunkt at forsøde nogens liv, og især hvis det er en særlig person for dig. Vores metalæsker er perfekte til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, et pars jubilæum, Valentinsdag, jul, fars dag, mors dag, som aprilsnar osv.

Forestil dig en Valentinsdag med en personlig æske med dine yndlingsfotos, chokolade eller slik indeni og et lille kort med en dedikation fra din partner - det lyder idyllisk og vidunderligt.

Eller på mors dag en personlig æske med billeder af børnene og deres yndlingschokolade eller slik indeni og en lille seddel skrevet af børnene? Kunne det blive mere hyggeligt og sødt med sådan en personlig besked?

Nu skal du bare lade fantasien få frit løb og skabe den perfekte æske til den lejlighed, du har i tankerne, og så sørger vi for, at den er perfekt. Vi er sikre på, at det vil vække en sød tand hos enhver, der modtager denne flotte chokoladeæske som gave.

Information om ingredienser og allergener

Mini Toblerone

 • Ingredienser: Mælkechokolade (sukker, mælk, kakaosmør, chokolade, mælkefedt, sojalecithin, emulgator, vanilje, som er en kunstig aroma), sukker, honning, mandler, invertsukker, æggehvide. Kakao: mindst 28 %.
 • Allergener: indeholder mælk, soja, mandler og æg.

Chokolade med mælkebønner Lindor, fra Lindt

 • Ingredienser: sukker, vegetabilsk fedt (kokos, palmekerne), kakaosmør, kakaomasse, mælkepulver, skummetmælkspulver, laktose, affedtet mælkefedt, emulgator (sojalecithin), byg malt ekstrakt, aromaer.
 • Allergener: kan indeholde hasselnødder og andre nødder.

Blandet slik

 • Varierede ingredienser, det er en pakke med forskellige typer og mærker af slik. Kontakt os for at få flere oplysninger.
 • Alérgenos: Indeholde ikke gluten.