Garanteret levering på Fars Dag

Personlige stål kopper med billede

kop
90 kr.
Mængderabat

Model
Detaljer
  • Størrelse: 8 cm (højde) x 7ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Billederne får en metallisk tone.
  • Kapacitet: 200 ml.
  • Materiale: rustfrit stål.
  • Ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • ID: #438
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliseret stålkop

Vores stålkrus er et af de mest elegante i webkataloget. Dette personlige rustfrie stålkrus har en kapacitet på ca. 200 ml. På grund af materialet kan de ikke vaskes i opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.

Når du starter med at designe, anbefaler vi at bruge billeder i høj kontrast eller almindelig sort tekst. Billederne efterlades med en metallisk nuance, der giver krusene et mere vintage-touch. Du kan personalisere et original stålkrus og give det som gave.

Vær opmærksom på det følgende: Når du fremstiller det, betragtes den hvide farve som gennemsigtig, det vil sige de hvide områder i designet vil matche produktets metalliske baggrund. Tag dette i betragtning, når du laver dit design.

Graverede stålkrus

Hvis du er en af ​​de mennesker, der elsker naturen og nyder en god dag på camping eller camping med din familie, anbefaler vi, at du er godt forberedt med vores stålkopper. De har en lille størrelse, som giver dig mulighed for at have den med, uden at den vejer eller fylder for meget.

Dette indgraverede personaliserede stålkrus har en kapacitet på 200 ml, og du kan designe det, som du vil. Det anbefales at du tilføjer et billede med høj kontrast eller sort tekst pga koppens materiale. Det ideelle er at lave et simpelt design med basale farver, da teksten indgraveres via. laser. I tilfælde af at du vil designe en stålkop med billede, anbefales det at vælge den anden model, hvor der ikke kan indgraveret motiv.

Det er lavet af rustfrit stål og kan være en god gave til alle anledninger, da det er en elegant model. Du kan også have den med på kontoret, du altid har en kaffekop ved hånden. Desuden har kruset en wowfaktor, der helt sikkert vil gøre dine kollegaer jaloux. Den er ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.