Personlig vægkalender med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Et design for hver af de 12 måneder + en bagside.
  • For hver dag er der en boks med plads til noter.
  • Med hul så den nemt kan hænges op.
  • Mat finish (ikke lamineret).
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Kalender til at skrive noter

Hvem har ikke en kalender derhjemme? De er meget praktiske, fordi de til enhver tid fortæller dig noget om, hvad du skal. Desuden kan du knytte en kommentar til. Vores A3 kalender er ideel til dette, såvel som at være helt personlig efter din smag.

De består af i alt 14 ark: frontbeslag, bagomslag og de 12 måneder af året. Alle er med tilpassede designs og når du først har valgt, placerer du dine yndlings fotografier. Hver dag i året indeholder en en lille kasse, der er designet, så du kan skrive noter som fødselsdage, vigtige begivenheder, påmindelser osv.

Når den er åben måler den 32x45 cm, ideel til ethvert hjørne af din hjem. Papiret er 100 gram og af offset kvalitet, så finishen er utrolig. Vi sender det med et boret hul, så du kan hænge det på væggen på en enkel og behagelig måde.

Vælg det design, du bedst kan lide, og begynd at tilpasse din personlige vægkalender. Det kan være en god julegave til en jul med dine slægtning, hvor du kan designe en kalender til hver og en af dem..