Personaliseret suttesnor med navn

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Ideel til at holde på sutten.
 • Fås i 3 farver.
 • Tilføj navn, foto eller design.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Brugsanvisning

 • Før og efter hver brug, vaskes den forsigtigt med mild sæbe og skylles med rigeligt vand.
 • Brug ikke slibende rengøringsmidler, kog ikke og brug ikke mikrobølgeovn.
 • Når den ikke er i brug, skal den opbevares på et rent og tørt sted.
 • Udsæt ikke direkte for lys eller varme kilder.

Personlig suttesnor

Genopfind en klassiker og skab den bedste personlige suttesnor til din baby. Klipområdet er personliggjort med en tegning, fotografi eller navn. En suttesnor eller suttekæde er vigtig, da de små altid vil have sutten med sig

Hvis du ikke ved hvordan man laver personlig suttesnor, så er det super enkelt med vores online editor. Du skal bare bruge din fantasi og tilpasse dit produkt med et billede, eller hvad du nu har lyst til. Du kan også bruge en af vores skabeloner, og tilpasse det minimalt, så det stadig er et eksklusivt design du får.

Suttekæden består af en kæde, og i enden er der en klip, som kan fastgøres til tøj eller en krog, så sutten ikke bare kan smides væk. Den fås i 3 forskellige farver: blå, lyserød eller hvid. Vælg den, du bedst kan lide, og tilføj et smukt design, som du ikke finder i andre butikker.

Personlig suttesnor

Du kan give denne personlige suttesnor med navn some en gave sammen med en sut og en sutteholder. Alt dette kan findes på vores hjemmeside og du kan tilpasse dem som du vil. Du kan matche de forskellige designs, så det ligner en samlet pakke. En ideel gave til gravide kvinder, nybagte mødre og nyfødte babyer.

Hvordan tilpasser vi dit produkt?

Vi printer dit design, foto eller tekst direkte på produktet ved hjælp af ikke-giftigt blæk. Ved direkte print og ikke ved hjælp af vinyl eller klæbemidler, vil varigheden af ​​det personaliserede område holde meget længere.