Personligt tæppe med ærmer med broderet navn

112,05 kr. 186,75 kr.
antal:
#2768
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Designet afmeget blød fleece. Med lomme til tæppet.
  • one size egnet til børn og voksne.
  • Kan maskinvaskes (uden stift) og tørretumbler (på lav temperatur).
  • Tykkelse: 260 gr / m2.
Vælg en mulighed: badge
Badge
Badge 112,05 kr. 186,75 kr.
Broderet tekst
Broderet tekst 174,80 kr. 291,33 kr.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Sofa, film og tæppe!

Eftermiddage på sofaen med popcorn og film er perfekte og endnu bedre i godt selskab. Om vinteren er det den perfekte plan på de dage, hvor du ikke ved hvad du skal lave. Tæpper med ærmer er det ideelle tilbehør til sådanne slags planer, så du kan holde varmen hele eftermiddagen. Desuden er det smart, da du ikke behøver at tage det af, når du rejser dig op.

Du har to typer af personaliserede tæpper med ærmer at vælge imellem: den broderede model eller den med batch. Begge kan personaliseres, er meget varme(selv på de kolde eftermiddage).

Broderet tæppe med ærmer

At nyde de små øjeblikke er det, der gør forskellen i vores rutine. Sofa-, film- og tæppeplanen er en klassiker, som alle kan lide, specielt på de koldere dage. Derfor anbefaler vi et personligt tæppe, som du kan hygge dig med og komfortabelt se dine yndlingsserier, film eller shows med.

Personaliseringen foretages med broderet tekst på maksimalt 15 tegn. Den er Ideel til at tilføje dit navn, en dato eller det du nu ønsker. Der er kun en størrelse at vælge imellem, så du skal ikke bekymre dig over, størrelser.

Den har en frontlomme, så du kan opbevare fjernbetjeningen eller din mobiltelefon. Desuden er tæppet med ærmer fremstillet af 100% polyester, hvilket gør dem meget varme. De er også velegnede til at lægge i vaskemaskinen (maksimalt 30 º).

Det er en af ​​de mest populære gaver i de senere år, fordi det er en enkel, men meget praktisk: et tæppe med ærmer og en krave. Takket være dens form behøver du ikke tage den af, hver gang du vil have en kop kaffe, eller hvis du skal hente flere snacks. Overrask den du vil, med de mest originale tæpper med ærmer på markedet.

Originale personlige tæpper med ærmer

Kan du huske det? Det personlige tæppe med ærmer er en af ​​de mest populære gaver i de senere år. Men denne er meget mere speciel end dem, du finder andre steder, fordi vores kan tilpasses.

Det er en størrelse, der passer til alle folk, og personaliseringen foretages på den 59 mm pin, der er fastgjort til tæppet. Du kan tilpasse den med dit navn eller et flot design for at gøre det mere eksklusivt. Når du har brug for at vaske det, kan det vaskes i vaskemaskinen(uden pin og på maks 30 grader.

Målene er omtrentlige og kan variere en smule efter at have gennemgået tilskæring og trykning af produktet.

etiket tæppe med ærmer