Garanteret levering på Fars Dag

Personlig tæppe poncho

tæppe poncho
374 kr.
Mængderabat

Model
Detaljer
 • Størrelse: 78 cm (bredde) x 70 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Kan vaskes i vaskemaskine og tørretumbler.
 • Med hætte og lukning i siderne.
 • Størrelser til børn og voksne.
 • ID: #16169
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vaskeanvisning

 • Maksimal vasketemperatur 40º
 • Produktet må ikke centrifugeres
 • Tørretumbler - brug delikat program
 • Stryg ved lav temperatur
 • Brug ikke blegemiddel eller rengøringsmidler

Certifikat for ikke-brændbarhed: ISO 12952-standard. 2011an2084-rapport.

Egenskaber

Vores personlige poncho tæpper er fremstillet af 100% polyester og har en tykkelse på 3 mm. De er fremstillet i Spanien, og basisfarven er hvid. Overfladen er konventionel plys. Med tiden dannes der i de fleste tæpper små kugler eller fnuller, men det sker ikke med vores tæpper. Kvaliteten er top!.

Målene er omtrentlige og kan under tilskæring og varmtrykningsprocessen variere op til syv centimeter fra de angivne mål.

Lad ikke det kolde vejr afskrække dig!

Endnu engang er det blevet koldt, og vi har en større lyst til at lave noget stille og roligt derhjemme. For eksempel er der ikke noget bedre end at se film og hygge på sofaen... Vores personlige poncho tæpper, holder dig varm derhjemme. Vinteraftenerne bliver meget varmere, når du har den på og du vil ikke have lyst til at tage den af.

Vi elsker alle at have det hyggeligt og varmt derhjemme, med vores poncho tæppe er behageligheden garanteret. Den bæres over hovedet som en poncho, og den lukkes i siderne med hægter og knappelukning, så armene er blottede, så det er nemt at bevæge sig rundt og lave de ting som vi nu har brug for at lave, uden at besværliggøre det. Og som man siger: Den største del af kropsvarmen ryger ud gennem hovedet. Dette har vi selvfølgelig tænkt på… Derfor har vores personlige poncho en hætte, der holder os varme hele tiden.

Den fås i både børnestørrelse og voksenstørrelse og holder hele familien varm på den mest behagelige måde, du kan forestille dig.

Der er 2 muligheder at vælge imellem:

 • Poncho tæppe lavet med koralstof, denne mulighed er for dem, der elsker en blød silkeagtig overflade, som en bamse, dog med en tungere vægt end et fleece tæppe, men også let, hvilket gør at det ikke bliver for varmt at have på.
 • Poncho tæppe lavet med koralstof og fleece indeni, denne valgmulighed er den bedste af de bedste, da det er super varmt og super blødt på samme tid. Du får lyst til at sove med den på. Vi forestiller os allerede en kold vintereftermiddag med te i hånden og ponchoen, der holder dig varm. Det er en god plan, ikke sandt?

Det er også muligt at vaske vores ponchoer i vaskemaskine og tørre den i tørretumbler, for at gøre det nemmere og hurtigere at vaske den, så du kan bruge den igen og igen.

Personlig taeppe poncho med billede

Design dit poncho tæppe til denne vinter

I denne sektion finder du en masse designs, der er lavet for at gøre det nemmere for dig. Med vores online redigeringsværktøj kan du ændre det som du vil, tilføje tekster, ændre navne og uploade billeder. Du kan designe ponchoen præcis du vil.

Og hvis der ikke er et design, der passer 100 % til det du har i tankerne, skal du ikke være bekymret, for du kan også skabe dit poncho tæppe fra bunden. Du skal bare give din kreativitet frit løb og lave dit eget personlige design. Vi er sikre på at det kommer til at se flot ud.

Du kan vælge mellem designs til børn og mere voksne designs, såfremt du har brug for at designe en tæppe poncho til voksne. Kun fantasien sætter grænser og derfor skal du bare designe ponchoen som du ønsker!

Ting du kan lave derhjemme imens du har dit personlige poncho tæppe på:

 • Lyt til musik, slap af ved at lytte til musik, mens du drikker en varm te.
 • Spil dine yndlingsspil på din spilkonsol eller tablet.
 • Læg et puslespil alene eller sammen med familien. Vi forestiller os det allerede: hele familien rundt om bordet med hver deres personlige ponchotæppe og et puslespil i midten, som i alle er med til at samle. Vi synes, at det er en perfekt vinterplan.
 • Hvis du ser en film, er disse ting den perfekte kombination: sofa, film, poncho tæppe og popcorn. Kan du tænke på en bedre plan? det kan vi ikke.
 • Læs en bog, der er ikke noget mere afslappende end at læse en bog, pakket varmt ind på en kold vinteraften, mens vi kigger ud af vinduet på sneen eller regnen.
 • Spil et brætspil, det er også en god ting at lave sammen med familie og venner, vælg dit yndlingsbrætspil, tag din poncho på, og nyd det som var du et barn igen.

Alle planer vil være perfekte at lave med vores poncho tæppe, det er så behageligt, at du ikke engang vil huske at du har det på. Nu skal du bare tænke på, hvordan du vil gøre den personlig, og så sørger vi for at lave den og få den til at se perfekt ud.

Det er også en perfekt fødselsdagsgave, fars dags gave, julegave osv. Personliggør ponchoen efter eget ønske, og giv en flot gave.