Personlig teæske

æske
224 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 50 min.

Finish
Detaljer
 • Størrelse: 16 cm (bredde) x 16 cm (højde) x 8,7 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: okoumé træ, med gyldne hængsler og magnetisk lukning.
 • Med 4 rum til opbevaring af tebreve.
 • Indeholder 20 tebreve (rooibos med vanilje, maurisk te, chai te og hvid te).
 • Personaliseringsmetode: direkte udskrivning. Låget er personligt tilpasset.
 • ID: #17059-402621
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig teæske af træ

Teelskere er heldige: her har vi teæsken som i altid har manget! Med et helt personligt låg, så der kan tilføjes dit navn, tekst, billede, logo eller foto på efter eget valg på den. Med 4 rum til opbevaring af teposer og breve af hver type, adskilt fra hinanden. Utvivlsomt den ideelle gave til at holde dine infusioner sikre.

Æsken er lavet af okoumétræ, og låget og bunden er forstærket med krydsfiner. Derudover har æsken guldbelagte hængsler og en magnetisk lukning.

Æsken indeholder 20 breve med forskellige slags te: rooibos med vanilje, Moorish grøn te, Chai te og hvid te. Æsken indeholder fem poser af hver af disse smagsvarianter fra Pompadour.

Vælg en af de foruddesignede skabeloner, vi tilbyder, og skab den mest specielle æske, til de mest specielle personer i dit liv: tilføj, fjern eller ændr alt det du ønsker, for at gøre æsken så unik som muligt. Hvis du er meget kreativ, kan du vælge at skabe dit eget design fra bunden og lave det specielt til den specielle person (eller til dig selv!). Personaliseringen sker ved direkte trykning, hvilket giver æsken elegance og originalitet, og farverne bliver fantastiske med tiden - prøv at tilføje et billede, du elsker.. Du vil hurtigt se, at den kommer til at se rigtig smuk ud!

Opbevar dine tebreve og urteteer

Dette er en okoumé trææske med 4 rum, der er specielt designet til at opbevare alle dine teposer og breve sikkert (og smukt!) på ét sted, uden at du behøver at lede i skabene blandt alle de papæsker, de normalt kommer i.

Personlig teæske

Det er en god måde at sætte din te på bordet, når du har besøg, så de selv kan vælge det tebrev, de bedst kan lide. Selvfølgelig er det også en ideel gave til dig selv: vent ikke længere, hvis du ønsker at rydde op i dine tebreve!

Nyd den lækre té, der er inkluderet i denne teæske

Denne personlige teæske indeholder 20 breve med forskellige urteteer, alle fra Pompadour-brandet. Vil du vide mere om disse smagsvarianter? Her fortæller vi dig lidt mere om deres karakteristika og egenskaber:

Rooibos med vanilje

Dette er en lækker infusion med vaniljearoma og en behagelig, mild smag, ideel til både varm og kold indtagelse. Den er lavet af Rooibos, en sydafrikansk plante, og hjælper på fordøjelsen, så den er perfekt til at drikke efter at have spist.

Rooibos fremstilles af bladene fra en plante kaldet aspalathus linearis, der stammer fra Sydafrika. Dens egenskaber ligner dem fra rød te, med den forskel, at rooibos ikke indeholder koffein. Denne egenskab (manglen på koffein) har gjort denne infusion meget populær i de senere år.

Desuden menes rooibos populært nok at have antiinflammatoriske egenskaber. Det er derfor en plante, der hjælper med at forebygge tarm- og fordøjelsesproblemer.

Maurisk grøn te

Denne infusion fremstilles ved at kombinere mynte med grønne teblade, hvilket resulterer i en eksotisk og forfriskende smag, der med et øjeblik transporterer dig til duftene af Marrakech. Det er en smag, der er dybt rodfæstet i den arabiske kultur.

Teplanten har alment kendte egenskaber, såsom at lindre følelser af træthed og træthed. Desuden hjælper pebermynte med at fremme fordøjelsen og fjerne gasser, ligesom den fjerner proppen i næsten når du har en stoppet næse.

Personlig trææske til te og urtete

Chai te

Fra en arabisk smag går vi videre til en smag, der denne gang fører os til Indien. En infusion, der dannes ved at blande sort te med forskellige aromatiske krydderier: kanel, ingefær, nelliker, kardemomme, stjerneanis, cikorierod og sort peber. Alt sammen toppet med et strejf af vanilje og søde brombærblade. Chai te drikkes normalt med mælk, men kan også drikkes uden, såfremt man ikke er så vild me te.

Som et kuriosum betyder ordet "chai" "te". Og det er en intens smag, som traditionelt forbindes med indiske krydderier, da det er oprindelsen til flere af disse urter.

Hvid te

For at fuldende denne rejse med dufte og smagsoplevelser fra hele verden indeholder æsken også hvid te, der oprindeligt stammer fra bjergene i Fujian i Kina. Denne te fremstilles ved at plukke de yngste blade af Camellia Sinensis-planten og tørre knopperne i en delikat proces ved hjælp af lys og luft.

Legenden siger, at de store kinesiske kejsere brugte hvid te til at forsøde udødelighedseliksiret. Denne legende har gjort teen meget populær i Kina og nu også i resten af verden.

Den perfekte gave til teelskere

Kan din far ikke undvære sin te efter frokost, eller din søster ikke leve uden sin morgente? Hvis du ikke synes, at der er noget bedre end at mødes med dine venner en aften derhjemme og hyggesnakkeover en kop te, så er den personlige teæske i træ den gave, du har ledt efter - vi er sikre på, at du vil overraske din far eller søster!

personlig teboks med tebreve af roibos hvis te chai te og meget mere

Det er ikke kun en smuk æske, der vil fange øjet hos alle, der ser den, men det er også en nyttig, langtidsholdbar og unik gave: Det er et produkt, som han eller hun helt sikkert vil bruge, som han eller hun vil beholde for evigt, og som er blevet udtænkt specielt til ham eller hende. Kort sagt: den perfekte gave til dem, der ikke kan undvære at drikke te!

Husk på, hvad filosoffen Bernard-Paul Heroux engang sagde: "Der findes ikke noget problem, der er så alvorligt, at det ikke kan afhjælpes med en god kop te.

Næringsinformation

 • Rooibos med vanilje Pompadour: Fint skåret bestående af en blanding af rooibos (Aspalathus linearis), vaniljearoma (7%), alle disse komponenter tørrede og pakket i teposer til infusion.
 • Grøn myntete: Fint skåret bestående af en blanding af grøn te (Camellia sinensis, blade), mynte (Mentha spicata, blade) og myntearoma, alle disse komponenter tørrede og pakket i teposer til infusion.
 • Chai te: Fint skåret bestående af en blanding af te (Camellia sinensis), kanel (Cinnamomum ceylanicum), cikorie rod (Cichorium intybus), ingefær (Zingiber offícinale), kardemomme (Elettaria cadamomum), 5% naturlig vaniljearoma, 5% naturlig chai aroma, søde brombærblade (Rubus palmatus), nellike (Jambosa caryophyllus), stjerneanis (Illicium verum, frugt) og sort peber (Piper nigrum), alle disse komponenter tørrede og pakket i teposer til infusion.
 • Hvid te: Fint skåret bestående af de yngste og mest møre skud (fannings) af Camellia sinensis (hvid te) tørrede og pakket i teposer til infusion.