Personlig termisk køletaske med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Forsiden af køletasken kan personaliseres.
  • Kapacitet: 5 liter.
  • Indvendig polstring af termisk materiale der holder på den lave temperatur.
  • Enkel og sikker lynlås. Med håndtag for en nemmere transport.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Termisk køletaske

Gør det nemmere at spise godt uden for hjemmet. Læg din mad i denne personlige lille termiske køletaske og tag din mad med alle steder. Køletasken holder, dåser, frugter, mad og andre ting kølige i langt tid. Desuden er den nem at tage med og bære rundt.

Den har en lynlås, der giver en perfekt og sikker lukning, og dens indre er polstret med termisk materiale, så den bedre holder på kulden. Den har også et håndtag, hvilket gør transporten meget lettere. Men hvad der gør den unik, er den tilpasning og personalisering du kan tilføje til fronten af køletasken. Du kan tilføje: billeder, fotografier, tekster, tegninger eller en kombination af de forskellige ting… Du har også mulighed for at vælge en af vores skabeloner, og tilpasse dem minimalt.

Denne personlige termiske køletaske har en kapacitet på fem liter, så du kan tage din mad og kolde drikke med på arbejde eller bruge den til dine børns madpakker. Du kan designe din termiske køletaske til børn ved at lave en personalisering som dit barn vil elske. Det kunne være med tegneseriefigurer, hans navne, et foto af ham eller familien osv.

Disse personaliserede termiske køletasker kan ikke anbringes i vaskemaskinen eller tørretumbleren, så det anbefales at rengøre dem med en fugtig klud. Start med at lave dit design og tag tasken med dig alle steder!