Personligt træ julepynt

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Fladt julepynt i forskellige former.
  • Materiale: træ.
  • Der medfølger jutetov til ophængning.
se merese mindre
Vælg en mulighed:
Julesok i træ
59,01 kr.
Julesok i træ
Julekugle i træ
59,01 kr.
Julekugle i træ
Træ Julepynt i hjerteform
59,01 kr.
Træ Julepynt i hjerteform
Træ julepynt i stjerneform
59,01 kr.
Træ julepynt i stjerneform
Træ Julepynt i poteform
59,01 kr.
Træ Julepynt i poteform
Træ Julepynt i form af en sweater
59,01 kr.
Træ Julepynt i form af en sweater
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Pynt dit træ i julen med personligt træ julepynt

I Julen elsker vi alle at pynte vores hjem til en af årets mest magiske tidspunkter. Fordi en jul uden dekorationer er bare ikke det samme som en jul med et velpyntet hus.

I år har vi de perfekte dekorationer til at pynte dit juletræ på den smukkeste måde, med vores personlige julepynt. De har en rund form, men de er flade, og du kan tilpasse dem, som du vil. Det er muligt at personalisere træ julepyntet på den ene af to sider og det vil få dit juletræ til at se perfekt ud.

Personliggør de perfekte træ julepynt til dit træ

I denne kategori finder du en masse designs, hvis du altså har brug for at lave noget smukt uden at skulle tænke for meget. Du har foruddesignede skabeloner, som du kan ændre i løbet af et øjeblik. Tilføj billeder, tekster, navne osv... Du kan tilføje præcis det du vil. Skab et originalt design, hvor der er trykte dele og dele uden noget, hvor det er muligt kun at se træ julepynt i naturlige materiale.

Men hvis du vil have noget mere specielt, mere personligt, helt efter din smag, kan du også personalisere dit personlige træ julepynt helt fra bunden. Det træ julepynt, der normalt er tilgængelige på markedet, accepterer kun indskrift af tekst, men hos os kan du personliggøre dem som du vil, med tekst eller ved at tilføje billeder. Tilføjer du et foto bliver de rigtig pæne. Vi er sikre på, at dit pynt vil markere et før og efter i din måde at pynte op til jul.

Personligt traejulepynt med form som sweater

Du modtager dit flotte ræ julepynt med et bånd lavet af jutetov, som har et rustikt, varmt og traditionelt udseende, hvilket passer meget godt til denne magiske tid på året, som julen repræsenterer.

Et par julefrokoster er overstået, og du tænker sikkert allerede på, hvordan du kan personliggøre næste års træ julepynt. En detalje, som du vil beholde hvert år, og som du vil kunne kombinere med dem, du laver hver jul.

Giv dine gæster personligt træ julepynt

Vores personligt træ julepynt i træ er ideelle til at give en gave til vores familie og venner. Er du vært for juleaften i år? Måske en julefrokost? Nu kan du lave personligt træ julepynt til hver gæst. Den kan enten placeres ved hver plads på bordet, så dine gæster kan finde deres siddeplads. Alternativt kan den også hænges direkte på træet, så hver person er repræsenteret som en del af denne særlige og personlige jul.

En anden mulighed som vi synes er fantastisk, er som firmagave. Hvis dit firma har et juletræ, kan du repræsentere hver ansat ved at hænge en træpersonligt træ julepynt på jeres træ, med et billede og navn af hver ansat. Det vil føles mere personligt og virksomheden vil føles lidt mere familiær. Når julen er ovre, kan dine ansatte tage det personlige træ julepynt med hjem som en lille gave fra din virksomhed.

Ved du allerede, hvordan du vil personliggøre den og hvad du vil gøre det? Lad fantasien få frit løb, så tager vi os af resten.

Personlige trae julepynt med stjerneform