Personligt træ puslespil med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: MDF (medium density fiberboard). Mærke: ChromaLuxe.
  • Alle puslespil sendes i en personlig boks.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Puslespil i træ med billede

Glem de klassiske puslespil, og vælg vores langtidsholdbare model: personliggjorte træpuslespil med foto. De er fremstillet af ægte træ, og hvert stykke er stift og modstandsdygtigt, hvilket garanterer en lang levetid.

Selvom de typiske puzzles er af pap, vil du elske og efterfølgende foretrække vores af træ. Du spørger sikkert dig selv: hvordan laver man et træpuslespil? Det er let! Med vores Online Editor kan du uploade de billeder, designs eller tekster, du har lyst til at indkludere på dit eksklusive puslespil i træ. Du kan også vælge en af vores skabeloner og tilpasse dem minimalt til din smag.

Den fås i forskellige størrelser og stykker, så du kan vælge det, der bedst passer til dit niveau. Vi anbefaler også denne type af puslespil til børn, fordi takket hårdheden og stivheden af brikkerne, kan de færdiggøre dem, lidt efter lidt.

Vi leverer dem i en personlig æske med billede, der kan bruges som vejledning, når det skal samles. Få de sjoveste eftermiddage med din familie, og få samlet de bedste personlige træpuslespil.

Fordelene ved det skinnene ChromaLuxe træ

  • Billederne er smeltet direkte ind i vores specialbelagte træfiner, hvilket skaber en uovertruffen farve- og opløsningsevne.
  • De unikke substrater og belægninger giver en utrolig ridse- og slidstyrke.
  • Disse trætryk holder hele livet og er modstandsdygtige overfor gulning, vind og vejr.
  • Disse paneler kan tørres af med en klud og ethvert universalrengøringsmiddel, så dit billede kan skinne uden besvær.
ChromaLuxe