Trækasse med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Høj kvalitetstryk på træ.
 • Materiale: naturtræ.
 • Med hængsler.
 • Kan tilpasses til alle farver.
 • Kan anvendes til mange formål.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Trækasser med fotos

Hvis du er en person, der elsker orden, anbefaler vi vores trækasser designet af og for dig. Hver af dem kan tilpasses med billeder, design eller tekster. Det giver et specielt design, der vil overraske alle der ser den.

De er fremstillet af naturligt træ og printet udføres i fuld farve direkte på trækassen. Du kan vælge strukturen på designet. Det vil sige, hvis du foretrækker, at designet er lidt integreret i materialet, kan du vælge det. Vi har flere modeller at vælge imellem, dette er deres forskellige egenskaber:

 • Personaliserede rektangulære trækasser: Vi har to modeller i to forskellige størrelser, så du kan vælge hvilken en, der passer bedst til det, du leder efter. På bagsiden har kassen hængsler så du nemt kan åbne og lukke den. Den ene har en metaldel i to dele og den anden har en lås på frontsiden af låget, hvilket gør den meget elegant.
 • Personlig firkantet trækasse: Vores eneste model med en firkantet form og også den mindste. Den indeholder hængsler på bagsiden, der gør kassen nemmere at åbne. Desuden har den en todelt metallukning, der giver en bedre beskyttelse.

Du kan foretage din personalisering på to måder: fra bunden med dine yndlingsfotografier, tekster og designs; eller med vores skabeloner, hvor du kan skal tilpasse teksten på træboksen. Kan du se, hvor let det er? Personalisering af en trækasse er meget enkel med vores editor, da den er meget intuitiv.

Hvad skal man gøre med trækasser

Du har sikkert allerede i tankerne, hvilket formål din trækasse skal have i dit hjem. Hvis ikke, så vil vi foreslå nogle ideer til brug af trækasser:

 • Lav et smykkeskrin ud af træboksen: brug smykkeskrinet af træ og opbevar alle dine vedhæng, armbånd, ringe og ure i kassen. Du kan kombinere vores forskellige størrelser af kasser og dermed placere dine juveler fordelt i hver af dem. Det handler om at få mest muligt ud af det.
 • Det kan også være en måde at give en gave på, der er anderledes end: de typiske poser, papkasser og gaveindpakning. Vælg vores trækasser, giv en gave og overrask gavemodtageren to gange. Du skal bare give kassen et smukt design, der skiller sig ud fra mængden.
 • Endnu et dekorativt element til hjemmet: takket være deres forskellige størrelser kan du placere dem, hvor du har brug for dem: ved indgangen og dermed opbevare dine nøgler i den; på hylder, borde eller natborde, for at lægge dine ting osv. Vælg en personalisering, der passer til indretningen af dit hjem.