Personlig Tritan flaske til børn

flaske
112 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 17 timer 46 min.

Farve
Detaljer
  • Størrelse: 16 cm (højde) x 7ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 440 ml.
  • Materiale: Tritan (BPA-fri plast). Stærk og let.
  • Inkluderer sugerør og bærehåndtag.
  • Ikke egnet til mikrobølgeovn eller opvaskemaskine
  • ID: #16788-349538
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Tritanflasker med sugerør til børn

Hvis du leder efter en genbrugelig vandglaske, der er fremstillet af et materiale, der er perfekt til børn, modstandsdygtig, sikkert og også med indbygget sugerør? Ja så er du kommet til det rette sted! Den fås også i flere farver og kan personliggøres med et barns navn, et foto, et billede af et dyr eller måske endda en tegneseriefigur. De kære små vil elske at drikke af deres nye personlige vandflaske.

Da de har et indbygget sugerør (en slagsdispenser), er de nemme at bruge: Man skal blot skubbe lidt på den fremspringende del for at tage sugerørret ud og begynde at drikke af det; de har også et håndtag til nemt at kunne bære vandflasken rundt. Endelig skal du bare skrue hætten af for at genopfylde drikkedunken Enkelt og effektivt!

Hvad er Tritan-materiale?

Tritan er egentlig ikke et materiale: det er et varemærke. Det er en ny generation af genanvendelige copolyesterharpikser, en plast uden BPA og BPS (sundhedsskadelige stoffer) med de optimale egenskaber til fremstilling af genanvendelige vandflasker som dem, vi tilbyder her: holdbare og let. Materialet giver ikke smag eller lugt til maden. Af alle disse grunde er tritanflasken den bedste løsning til brug for børn.

Glas, stål, plastik... På det danske marked finder man et uendeligt antal flasker og materialer. For et par år siden dukkede Tritan op, og det er det perfekte alternativ til børn: det er ikke skrøbeligt som glas, det er ikke tungt som stål, og det indeholder ikke kemikalier som konventionel plast.

På det seneste er konventionel plast, selv om den er normalt i det fleste produkter, der er rettet mod børn, blevet til nogen som man helst undgår, på grund af de sundhedsrisici, der medfølger. Kort sagt: Tritan er det bedste materiale i disse tilfælde.

Personlig vandflaske af tritan med sugerør

Den bedste flaske til børn til daglig brug

Børn er børn, og som sådan er det normalt og sædvanligt, at de taber ting. Dette gælder også for glas eller flasker. Glasgenstande bør naturligvis altid holdes væk fra deres små hænder, da de kan risikere at skære sig. På den anden side er metalgenstande, selv om de er uendeligt meget mere holdbare end glas, tungere og derfor mere besværlige at håndtere for dem. Derfor er denne flaske perfekt: den går ikke i stykker, og den vejer meget lidt.

På udflugter, til aktiviteter i SFOen eller bare i hverdagen: disse Tritan-flasker er klar til kontinuerlig brug. Takket være deres holdbarhed er de de ideelle ledsagere til alle slags eventyr. De kan have dem med i rygsækken uden at være bange for at gå i stykker eller blive for tunge, så de altid har vand, mælk eller hvad du nu ønsker ved hånden. Da de har en indbygget dispenser som sugerør, er der ingen risiko for, at flasken bliver beskidt, så de kan bruge den selv og føle sig selvstændige og uafhængige (noget, der er meget vigtigt for dem og deres selvværd).

Vælg farve og personliggør flasken til dit barns ønske

Vores Tritan-flasker kan personaliseres fuldt ud og har forskellige og lyse farver at vælge imellem. Hvad angår personaliseren, kan du lave din eget vandflaske fra bunden med dit eget design, tegning, foto og tekst, eller du kan vælge de foruddesignede skabeloner, som vi tilbyder dig i vores online redigeringsværktøj. Bare rolig, det er meget intuitivt, og du kan redigere disse modeller så de passer til din smag, tilføje, fjerne eller indsætte det du nu vil, og hvor du vil... Det er alt sammen noget, der afhænger af dig og din fantasi!

Hvad venter du på? Det er tid til at udskifte alle de grimme plastflasker og skifte til Tritan flasker. Gør dem alle personlige og gør dine børn glade, med deres nye flasker.

Personlige vandflasker med farver til boern