Personlig plastik skål med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Kapacitet: 300 ml.
  • Materiale: BPA fri plast.
  • Tåler opvaskemaskine.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Uknuselig plastikskål til børn

En af de ting some forældre frygter mest, er at barnet får smidt tallerkenen på gulvet og at den går i stykker. Dette problem har vi løst med vores uknuselige plastskåle. Den har en kapacitet på 450 ml og er fremstillet af BPA-fri plast, så i alle kan spise, uden at frygte for at noget smadrer og går i stykker.

Du kan vaske den i opvaskemaskinen, men den er ikke egnet til mikrobølgeovn. Design den med dine yndlingsfigurer, et fotografi eller en smuk tekst. Tilføj navnet og gør den personlig. Dig og din lille kommer til at se frem til at bruge den personlige plastikkål til babyer hver morgen til morgenmad.

Sikkerhedsgaranti

Vores skånsomme plastskåle er BPA-fri. Dette betyder, at de ikke indeholder BPA, der er en forkortelse for Bisphenol-A, et kemikalie, der kan medføre sundhedsrisici. Du kan sikkert spise af disse produkter, da de opyfylder alle sikkerhedsgarantier.

SGS sikkerhedsgaranti