Personlig vandflaske med billede

135 kr. 141,93 kr.
antal:
#15607
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: rustfrit stål. Kapacitet: 500 ml.
  • Dobbelt lag. Holder varmt og koldt i timevis.
  • Skruelåg der ikke drypper
  • Fri for tungmetaller.
  • Ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Personlig vandflaske

Nu kan du designe din egen flaske til vand eller enhver anden varm eller kold væske. Denne termoflaske vedligeholder temperaturen i timevis, takket være dens sammensatte dobbeltlag. Den er lavet af rustfrit stål, har en kapacitet på 500 ml. Desuden kan den personaliseres med ethvert foto, design, navn eller tekst.

Den har en antidrypskruehætte, der giver en sikker lukning så du undgår spild. Med denne personaliserede metalflaske kan du skabe din helt egen stil og have din flaske på kontoret, derhjemme eller til udflugter og ture.

Det anbefales at vaske flasken i hånden, da den ikke er egnet til opvaskemaskiner. Lad være med at smøre flasken med håndsprit, da det kan ødelægge eller forringe det personaliserede område.

Personlig drikkedunk til børn

Selvom dette produkt er ideelt for alle aldre, er det en almindelig gave til drenge og piger. Derudover anbefales dets rustfrie stålmateriale for større sikkerhed ved opbevaring af væsker. Lav en personlig drikkedunk til børn med et navn eller et design, som drengen eller pigen kan lide. Det er en praktisk gave til skole, udflugter, skovture osv.

Hjælp miljøet

Ved at bruge denne type genanvendelige flasker, bidrager du til miljøet og undgår brugen af ​​engangsflasker eller kopper.

Sikkerhedsgaranti

Dette produkt er fri for tungmetaller,. Den er gennemgået inspektion og certificering hos SGS-laboratories (testnummer GZHL1706027911CW-01)

SGS sikkerhedsgaranti