Vandflasker i rustfrit stål

flaske
127 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 19 timer

Model
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 22,5 cm (højde) x 7,3ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 800 ml.
  • Enkeltlagsflaske.
  • Materiale: rustfrit stål.
  • Drypfri skruelåg.
  • Fri for tungmetaller.
  • Tåler ikke opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • ID: #16798-349549
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige drikkedunke med navn eller billeder

Nu kan du designe din egen flaske til vand eller enhver anden varm eller kold væske. Denne vandflasken med navn er af rustfri stål og vedligeholder temperaturen i timevis, takket være dens sammensatte dobbeltlag. Den er lavet af rustfrit stål, har en kapacitet på 500 ml. Desuden kan den personaliseres med ethvert foto, design, navn eller tekst.

Den har en antidrypskruehætte, der giver en sikker lukning så du undgår spild. Med denne personaliserede metalflaske kan du skabe din helt egen stil og have din flaske på kontoret, derhjemme eller til udflugter og ture.

Det anbefales at vaske den personlige vandflaske i hånden, da den ikke er egnet til opvaskemaskiner. Lad være med at smøre flasken med håndsprit, da det kan ødelægge eller forringe det personaliserede område.

Personlig rustfri vandflaske til børn

Selvom dette produkt er ideelt for alle aldre, er det en almindelig gave til drenge og piger. Derudover anbefales dets rustfrie stålmateriale for større sikkerhed ved opbevaring af væsker. Lav en personlig vandflaske til børn med et navn eller et design, som drengen eller pigen kan lide. Det er en praktisk gave til skole, udflugter, skovture osv.

Personlig vandflaske

Takket været det dobbelte lag, fungerer denne flaske som en termoflaske, og den kan holde væskens temperatur kold eller varm i flere timer. Hvad enten det drejer sig om kolde væsker (vand, energidrikke, sodavand, juice osv.) eller varme væsker (kaffe, te, suppe osv.). På den måde kan du få en personlig termoflaske med en kapacitet på en halv liter, hvilket er perfekt til udflugter, frokost på kontoret eller anden brug.

Men det er også flasker, der almindeligvis bruges af voksne til at have med på arbejdspladsen og til konstant at drikke vand og andre væsker. Også til udflugter, skovture og andre aktiviteter... Det er altid godt at have en af disse genbrugelige flasker ved hånden.

Personlig drikkedunk med navn fotos og designs

Vandflaske med navn

Denne stålflaske kan personliggøres med ethvert design, som du kan komme i tanke om: et eller flere fotografier, logoer, dine egne designs (eller designs fra vores online redigeringsværktøj), billeder i forskellige formater osv. En anden meget almindelig mulighed er blot at personliggøre stålflasken med et navn. Det er perfekt til at vide, hvem der ejer flasken, hvis den skulle blive væk i skolen, på kontoret, i gymnastiksalen eller måske et helt andet sted.

Du kan vælge mellem mange forskellige skrifttyper, justere størrelsen, vælge farve osv. Og takket være vores online redigeringsværktøj, kan du tilføje logoer, symboler eller et hvilket som helst billede ved siden af navnet. Og ikke kun navne: initialer, datoer, sætninger... hvilken som helst tekst du ønsker, trykker vi på flasken.

Hjælp miljøet

Ved at bruge denne type genanvendelige flasker, bidrager du til miljøet og undgår brugen af ​​engangsflasker eller kopper.

Sikkerhedsgaranti

Dette produkt er fri for BPA, phthalater, PVC og tungmetaller,. Den er gennemgået inspektion og certificering hos SGS-laboratories (testnummer GZHL1706027911CW-01)

SGS sikkerhedsgaranti

Personlige drikkedunke