Personlige vinylplader

Personlige vinylplader

vinylplade
150 kr.
Mængderabat

Model
Finish
Detaljer
  • Størrelse: 0,4 cm (tykkelse) x 30ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Inkluderer støttefødder (8x4,5 cm.) eller vægbeslag (valgfrit).
  • Materiale: akryl. Farve: sort.
  • Med riller, der efterligner teksturerne fra vinylplader.
  • Mål for det personaliserbare område: Ø 14 cm.
  • ID: #16464-102168
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige vinylplader til dekoration

For de fleste mennesker betyder musik rigtig meget. Det er mere end blot deres yndlingssang eller playliste, det er en måde at se og leve livet på. Musik er ofte forbundet med minder om særlige øjeblikke. Der er mange tilfælde, hvor musik har evnen til at transportere os til et bestemt sted, uden at vi bevæger os eller flytter os fra det sted vi befinder os. Folk, der elsker musik sætter endnu mere pris på de detaljer i deres liv, der har noget med kunsten som musik nu og en gang er. Derfor vil personlige lp-plader vil være perfekt for de mennesker, der elsker musik. …

Vi tænker ofte på, hvilken gave vi kan give nogen uden at skulle tænke for meget over, det de kan lide og som samtidig vil gøre dem glade. Sandheden er at vi mange gange vælger den første gave som vi finder og som er på mode lige nu, uden at vide om personen vil kunne lide gaven. Hvis personen som du kender er glad for musik, så kan du helt sikkert overveje denne gave som den første valgmulighed. Forestil dig at give en vinylplade med billede til en, der elsker musik. Det er og vil være den perfekte gave.

De personaliserede vinylplader er lavet af sort akryl. Den har omtrent samme størrelse som det klassiske LP-format. Den måler 30 cm i diameter, og det område, der skal personliggøres, er det centrale område i midten med et personaliseringsområde på ca. 14 cm i diameter. Der er graveret nogle riller i akrylet, som efterligner teksturerne på de originale vinylplader. Med denne dekorative vinylplade kan du dekorere ethvert hjørne af dit hjem og give det et unikt præg. Selvom den ikke spiller nogen sange, vil det helt sikkert være et perfekt produkt til at dekorere hjemmet med. Oven i købet vil det have dit personlige design i midten! Er det ikke bare cool?

Dekorative og personlige vinylplader med foto

Du kan vælge mellem 2 forskellige modeller. Urmodellen, så du kan se tiden på denne LP-plade til væggen, der er dekoreret efter din smag. Denne model har en krog på bagsiden, så du kan hænge den op på væggen.. Den dekorative model, som har samme størrelse som uret, men uden selve urmekanismen, kan du personliggøre og vælge mellem en krog til at hænge op på væggen eller med en stander, så du kan placere den på et hvilket som helst møbel i dit hjem, uanset om det er på natbordet, i stuen eller i gangen i dit hjem.

Det har aldrig været nemmere at overraske en musikelsker med en flot og personlig musik inspireret gave.Med denne gave er du sikker på, at personen vil blive glad for den.

Lav en vinyl eller LP-plade til dig selv eller som gave

I denne sektion finder du, en masse foruddesignede skabeloner som du kan ændre og redigere, så de vil passe til din smag eller til modtageren af gavens smag. Design vinylen med citater, særlige fotos osv., en unik og personlig vinylplade, der er lavet efter mål til dig selv eller som gave.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du har i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt skabe din dekorative vinylplade fra bunden. Design din egen vinylplade på et øjeblik.

Musik er en den perfekte ledsager til enhver anledning og den nemmeste måde at komme i godt humør på. Vi er sikre på, at du med dette nye dekorative produkt vil kunne ændre dit eget eller din modtageren af gavens humør nemt og hurtigt. Musikkens kraft bør ikke undervurderes! Der er sange til hvert øjeblik i vores liv, og også til hver enkelt person. Du vil kunne personliggøre en dekorativ LP-plade til enhver person. Han eller hun vil elske denne personlige gave.

Personlig LP plade til vaegophaeng eller pynt

Har du allerede gjort dig en idé om, hvordan du vil personliggøre LP-pladen? Gå ikke glip af denne smukke gave til musikelskere. Skab et unikt design til dig selv eller som gave. Vi sørger selvfølgelig for, at den bliver så flot og unik som mulig.