Personlige bløde bamser

Personlige bløde bamser som kan personaliseres

Personlige bamser er en original gave, som har været i vores liv næsten så længe, vi kan huske. De har været hos os i mange år, og vi håber, at de vil blive ved med at være hos os i mange år fremover. Hvem har ikke haft en nuttet bamse eller teddybjørn i sin barndom? De er en original gave, som alle vil blive glade for at få i gave.

Vi bliver aldrig for gamle til til at have en krammebamse. Det er normalt en populær valgmulighed, når det kommer til at skulle gaver til et barn. Børn i alle aldre kan stort set bruge bamser. Det gælder også de nyfødte, der plejer at få rigtig mange bamser og tøjdyr i fødselsdagsgave.

De bruges ikke kun til at give de små en blød bamse som du kan lege med, men bamser fungerer også som en måde at dekorere børneværelset på.

Hos Wanapix har vi den version som det 21. århundrede kræver, den personaliserede bamse. Det er tøjdyr, bamser og teddybjørne i forskellige former af dyr og bamser som kan personliggøres med billeder, navne og tekst.

Bamser med foto

Personlige plysbamser med foto er en original gave, sjov såvel som romantisk gave, afhængigt af det øjeblik du vil give det i gave. De er en detalje, der altid har vakt stor følsomhed, men hvis du også personliggør dem, gør du dem endnu mere specielle. Det er unikke genstande, som du ikke finder i butikkerne, fordi der ikke findes andre som din. De er lavet af og til den pågældende person.

Der er 4 modeller i form af tøjdyr at vælge imellem, herunder en kanin, en bamse, et rensdyr og et får, og vi kan ikke sige dig, hvilken af de fire modeller der er den mest nuttede. Tre af dem kan personliggøres på deres T-shirts, og bamsen med bandana kan personaliseres på selve bandanaen.

Personlig kanin bamse med T-shirt

Teddybjørnene er vores flagskibsprodukt, da du kan designe dem med en dato eller en særlig besked. De har et tørklæde, som er en slags bandana rundt om halsen, og på dette tørklæde broderer vi den tekst som du angiver, at du ønsker: drengens eller pigens navn, din partners navn, en vigtig dato, en sød besked osv.

Og der er også 3 andre modeller af tøjdyr, der er personliggjort med barnets navn broderet, blandt hvilke du finder en dou dou baby nusseklud i form af en giraf eller et pindsvin. Det er en slags nusseklud til de mindste.

Masser af muligheder, så du kan lave den perfekte gave til den særligeperson. Og vi tilpasser ikke kun ved at brodere tekster, nogle af dyrene kan også personliggøres med fotos eller et hvilket som helst billede, som vi trykker det i fuld farve, på de bløde bamsers T-shirt.

De er ikke kun designet til børn, de er også en dejlig gave til Valentinsdag. Med et foto af parret trykt på T-shirten vil du overraske din partner på den mest originale måde.

En øm, følelsesladet og frem for alt en unik gave.

Fordele ved at have en bamse

En af de største fordele ved at have en krammebamse er, at de mindste knytter et bånd til dem og at de skaber en følelse af tryghed, når forældrene f.eks. ikke er i nærheden.

Personlig foto bamse med bandanaOsitos de peluche con bandana personalizada

Når vi lægger den lille til at sove på hans/hendes værelse, vil en bamse give tryghed, så han/hun ikke føler sig alene i verden. Desuden vil det være en personlig bamse, der også kan holde den lille ved selskab om aftenen og om eftermiddagen.

De af os, der har haft nuttede legetøj til at sove med, vil altid huske den følelse af ro og beskyttelse, som det giver, når vi krammer vores bamse og kan sove fredeligt.

Der er også undersøgelser, der siger, at de kan hjælpe med at overvinde søvnforstyrrelser, herunder chok forårsaget af stress, frygt og traumer. Vi er sikre på, at vores personlige nusseklude vil ledsage dig i alle de øjeblikke du har brug for, på en helt særlig måde.

Sådan vasker du din personlige teddybjørn eller krammebamse

Som de gode ledsagere de er, har bamser en tendens til at bliver taget med rundt i tykt og tyndt, og følge deres små venner hvorend de tager hen. Derfor har bamserne også brug for lidt vand en gang imellem, for at blive holdt rene.

Personaliserede bamser er nemme at vaske, selvom vi bør være særligt forsigtige, da de er mere sarte end andre typer af bamser. Men hvis du følger et par enkle instruktioner, vil det være super nemt at vaske dem.

Bamserne og tøjdyrnes med T-shirt(Her menes der rensdyrbamsen, får og kaninbamsen) skal vaskes i hånden. T-shirten som de har på kan vaskes i vaskemaskine, så længe den vaskes ved højst 30 grader.