Personlige dørhængere

96,36 kr.
antal:
#16408
Vælg en mulighed: Træ
  • Størrelse: 9 cm (bredde) x 21 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kan personaliseres på 1 side.
  • Med krog til at hænge på dørhåndtaget.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image

S
Silvia (Zaragoza, ES)
købte: Dørhænger træ
30/03/2022
"Jeg kan godt lide materialet og resultatet af trykningen, det er blevet meget godt. Endnu en gang en vellykket ordre. Tak!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
D
Daniel (Maria de huerva, ES)
købte: Dørhænger akryl
08/03/2022
"Dørhængeren er meget flot. Først tænkte jeg på at vælge et af designene på hjemmesiden, fordi de er så cool, men til sidst lavede jeg mit eget, og kvaliteten er super god. Den er meget godt pakket, så methacrylatet ikke bliver beskadiget. Meget velplejet"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlig dørhænger med tryk

Vores soveværelse er en af de zoner, hvor vi gerne skal føle os bedst tilpas, da vi gerne skulle hvile en 7-8 timer og dagen. Et af de foretrukne øjeblikke for mange mennesker er at lægge sig godt tilpas på sengen, lukke øjnene og hvile sig. For nogle folk er det nemmere at falde i søvn end andre. Nogle har brug for at høre musik, eller andre ting for at falde i søvn. En måde at få folk til at forstå, at de ikke skal forstyrre dig, er at hænge en personlig dørhænger på døren, med en catchy besked som Forstyr ikke.

De er perfekt designet, så du nemt kan hænge dem på ethvert dørhåndtag. Du kan vælge den du bedst kan lide, hvis du kan lide noget varmere, vil dørophænget være din foretrukne løsning, hvis du kan lide noget med et mere moderne og anderledes touch, vil akryldørhænget være det ideelle valg for dig.

Begge er personliggjort på den ene side, og du kan vælge mellem et uendeligt antal designs eller designe dit eget. Sæt en personlig bøjle på alle dørene i dit hjem, som repræsenterer personligheden af den person, der bor der.

Denne type dørhænger bruges altid på hoteller for at indikere, at du har brug for at hvile dig, eller at du vil have lidt privatliv, uden at nogen afbryder dig. Fra nu af behøver du ikke længere at forlade hjemmet for at bruge dem, for den personlige dørhænger er kommet ind i dit hjem for at gøre dit liv nemmere, mere behageligt og praktisk.

Personlig doerhaenger med tryk foto og tekst

Personliggør den perfekte dørhænger til dine døre

I denne sektion finder du masser af design, som du kan ændre, så de bliver perfekte til din nye personlige dørhænger. Tilføj billeder, lav sjove tekster, personliggør den med dit navn eller dine børns navne eller med den klassiske sætning "Jeg har brug for at sove, forstyr ikke". Men hvis du blandt alle de muligheder, du har på vores hjemmeside ikke finder et design, der passer 100 %, kan du også tilpasse din personlige dørhænger til din smag meget nemt og hurtigt med vores online redigeringsværktøj.

Giv dit værelse eller et af husets medlemmer et særligt præg på den mest originale og sjove måde fra døren. Ikke flere afbrydelser eller pauser med mellemrum, nu er vores søvn, afslapning eller endda studietid bedre end nogensinde før.

Giv din soveværelsesdør en særlig stil med vores personlige dørhænger

Det er normalt at have det godt i soveværelset, for her føler vi os beskyttet og godt tilpas, da det er et sted, hvor vi som minimum tilbringer 8 timer af dagen. Derfor ønsker vi også at kunne være der, uden at blive forstyrret. Med de nye personlige dørhængere er der ingen, der forstyrrer dig.

Det er endda perfekt når du har flere børn, og hver enkelt har sit eget værelse. Det er en enkel måde, uden at man behøver at markere dørene med klistermærker af nogen art, at markere, hvilket værelse der tilhører hver enkelt. Desuden vil børnene elske dem, da de vil føle at deres værelse er noget specielt.

Den er også ideel til at give som gave og give en detalje til de små i huset eller til de ikke så små. Du kan vælge at tilpasse et design, enten i træ eller akryl med deres yndlingstegninger, med et særligt citat, med deres navn eller med et foto af dem. Denne personlige dørhænger vil helt sikkert vække opmærksomhed.

Personlig doerhaenger med tryk og boejle til ophaeng

Nu skal du bare tænke på, hvem du vil give den til eller om du allerede har indset, at du har brug for et par stykker derhjemme, og lade fantasien få frit løb for at skabe en unik personlig dørhænger. Da det er specialfremstillet efter mål, er der ikke to ens, og det gør dem endnu mere specielle.

Skab det perfekte design til dig selv eller som en personlig gave, og vi tager os af resten. En verden af personalisering lige ved hånden med få klik.

Tags af Dørhænger