Personlige firkantede puder med tekst og billede

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Alle puder sendes med fyld.
 • Dit design på begge sider af puden.
 • Materiale valg: Strækpolyester, satin polyester Oxford.
 • Betrækket kan aftages og vaskes.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

17/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Beskrivelse

Firkantede puder med fotos

Giv dit hjem det touch, det har brug for med vores personlige firkantede puder med fotos. Du kan selv vælge designet helt ned til den mindste detalje. På den måde får du de mest originale og eksklusive modeller af puder. De fås også i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Personalisering er den afgørende faktor, for hos os kan du omdanne dine yndlingsfotografier, tekster eller designs til et flot design til din pude Du kan også vælge stoffet og farven på lynlåsen mellem forskellige nuancer, så puden kommer til at passe til din smag.

I vores online editor er det let at designe din pude, så den passer til dig og dine omgivelser. Som om det ikke var nok, tilbyder vi dig også forskellige skabeloner. Puder er dekorative elementer og en gave, folk altid bliver glade for på mærkedage såsom fødselsdage eller jubilæer.

Hvad gør os anderledes?

Det er muligt at personalisere 100% af overfladen på vores puder med dit design eller fotografi. Andre brands og butikker, efterlader tomme hvide margener rundt om designet. Hos os tager vi os af alle detaljer.

Dit personlige design kan tilføjes på begge sider af puden. Det vil sige at der ikke vil være nogen overflade, uden design. Bestil en flot dekoration i dag, og få noget for dine penge. Vi har både billige modeller, og de lidt dyrere.

Cushions comparison

Forskelle mellem stoftyperne

Når du designer din personlige pude, kan du vælge det materiale, du foretrækker. Vi tilbyder dig 3 typer af forskellige stoffer. Alle er af 100% polyester, men i forskellige varianter af polyester:

Polyester (stretch)

Strækstoffet (eller stretch) er det, vi normalt kalder "polyester ", og det er det mest almindelige og populære stof. Det giver en bred farveskala samt stor troskab til design og god definition.

Vaskeanvisning

Oxford

Oxfordstof er en variant af polyester, der er kendetegnet ved at have et større og mere synlige stoffibre.. Denne type stof, får puden til at miste definition og farvemætning meget let, men på den anden side giver den en større personlighed til de produkter, der bruger den, hvilket giver en mere håndlavet, hjemlig følelse til designet.

Oxford-stoffet er 100% vandtæt for bedre at beskytte mod pletter og smuds.

Vaskeanvisning

Satin

Satinstof, der er en anden polyester variant, er et stof, der er kendetegnet ved dets bløde overflade og glans, hvilket giver et mere glamourøst udseende til produktet. Desuden har produktet et flot farvespektrum, da stoffets glans får det til at se mere levende ud.

Vaskeanvisning

Vaskeanvisning

 • Velegnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 30 grader.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryges ved lav temperatur.
 • Velegnet til tørretumbler. Tør ved lav temperatur.

Målene på disse tekstilprodukter er omtrentlige, da fremstillingsprocessen og printet af billedet kan påvirke størrelsen en anelse.

Polstringsmateriale

Vi inkluderer selve polstringen af puden. Dette er målene:

 • Stof: TNT- ikke vævet stof 40 gr./m2 - 100% polyester.
 • Fyld: 100% polyesterfiber; hul, konjugeret og silikone.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter med mærket OEKO -TEX® garanterer, at alle dets komponenter opfylder all krav og kriterier til kontrol samt tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-certifikatet er harmløse for huden.

Certificado OEKO