Personlige fleksible firkantede magneter med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Magnet 0,6 mm. tyk.
  • Fleksibelt materiale.
  • Resistent over for sol og vand.
  • Lang holdbarhed.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Fleksible firkantede magneter med foto

Genopfind de klassiske firkantede magneter, og giv dem dit personlige design med vores firkantede magneter. De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der bedst passer til din stue, værelse eller hvor du har en metallisk overflade.

Du kan tilpasse dem som du vil med dine fotos, tekster eller vælge en af ​​vores skabeloner. De større modeller er perfekte til at designe med en kalender, så du altid har den ved hånden på dit køleskab, fryser eller på en hvilken som helst anden metaloverflade.

De er fleksible og meget modstandsdygtige, hvilket gør dem holdbare. Du skal bare designe dem efter eget valg, og så sørger vi for at printe dem i høj kvalitet og i fuld farve, så du får de bedste firkantede og personaliserede magneter.

Magneterne kan gives som gæstegave til events og fester, eller også kan du give dem som reklamegave til konferencer osv.