Garanteret levering på Fars Dag

Personlige fleksible magneter

magnet
19 kr.
Mængderabat

Form
Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 5,2 cm (bredde) x 5,2 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Magnet 0,6 mm. tyk.
  • Fleksibelt materiale.
  • Resistent over for sol og vand.
  • Holder længe
  • ID: #3255
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Lav dine egne fleksible og personlige magneter

Hvis du leder efter personlige magneter med logo, billeder, tekster, fotos eller et hvilket som helst design, kan du se vores udvalg af fleksible magneter her. Der er flere forskellige former og størrelser at vælge imellem, og de bruges normalt til at blive sat på køleskabe og frysere, selv om enhver magnetisk overflade er velegnet. I mange tilfælde bruges de til reklame, som en reklamegave eller til fagfolk, der ønsker at give en billig gave til deres kunder. Selv om de også kan laves med familiefotografier, børn, kæledyr... til at dekorere køleskabet osv.

Vi har mængderabatter på større ordrer, så din ordre bliver billigere. Det er et ideelt produkt til alle former for arrangementer og til markedsføring for virksomheder eller private, der ønsker at starte ud som selvstændig.

Her kan du se de forskellige former for design selv magneter:

Fleksible kvadratiske magneter med foto

Genopfind de klassiske firkantede magneter, og giv dem dit eget personlige design med vores firkantede magneter. De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der bedst passer til din stue, værelse, køleskab eller til den metalliske overflade du har i dit hjem.

Du kan tilpasse dem som du vil med dine fotos, tekster eller vælge en af ​​vores skabeloner. De større modeller er perfekte til at designe med en kalender, så du altid har den ved hånden på dit køleskab, fryser eller på en hvilken som helst anden metaloverflade.

De er fleksible og meget modstandsdygtige, hvilket gør foto magneterne holdbare. Du skal bare designe dem efter eget valg, og så sørger vi for at printe dem i høj kvalitet og i fuld farve, så du får de bedste firkantede og personaliserede magneter.

Magneterne kan gives som gæstegave til events og fester, eller også kan du give dem som reklamegave til konferencer osv.

Personlige kvadratiske køleskabsmagneter

Fleksible ovale fotomagneter

Pynt dit køleskab med vores personlige ovale magneter. De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den magnet, der passer bedst til dit køleskab.

Dets materiale er fleksibelt ligesom de magneter du altid har haft derhjemme. Det særlige ved disse magneter er dog, at du kan tilføje dine egne billeder, tekster eller skabeloner til magneten. Vi printer dit billede i høj kvalitet og i alle farver.

Takket være materialet er det meget modstandsdygtigt, hvilket gør de flade mangeter meget holdbare. Hvis du har en virksomhed, er det en god reklamegave til kunder, da du kan tilføje dit firmalogo og kontaktinformationer til selve magneten. På den måde, vil dine kunde aldrig glemme dig, når de har brug for at arbejde med dig.

Til forskellige anledninger og begivenheder som events og konferencer, kan det være en god gave, da du kan personalisere produktet og give det væk.

Rektangulære fleksible fotomagneter

Giv dit køleskab eller fryser personlighed med vores fleksible rektangulære fotomagneter. Vi har forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til det, du leder efter.

I modsætning til hvad du finder i butikken, kan du designe dem som du vil med dine fotografier, tekster eller vælge et af vores designs. De større modeller giver dig bedre muligheder for at placere panoramabilleder eller et familiebillede, eller det du ønsker.

De er lavet af fleksibelt materiale, hvilket gør de flade magneter modstandsdygtige og holdbare. Vælg den størrelse du ønsker, tilføj et originalt design, og så sørger vi for at printe i høj kvalitet og i alle farver så du får de bedste personlige rektangulære fotomagneter på markedet.

Design selv fotomagneter

Hvis du ønsker at lægge en stor ordre, kan det gøres billigt og nemt hos os. Det er en god reklamegave til events eller konferencer.

Fleksible runde fotomagneter med foto

Pynt dit køleskab med vores personlige ovale fotomagneter. De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den magnet, der passer bedst til dit køleskab.

Dets materiale er fleksibelt ligesom de magneter du altid har haft derhjemme. Det særlige ved disse magneter er dog, at du kan tilføje dine egne billeder, tekster eller skabeloner til magneten. Vi printer dit billede i høj kvalitet og i alle farver.

Takket være materialet er den flade magnet meget modstandsdygtigt, hvilket gør det meget holdbart. Hvis du har en virksomhed, er det en god reklamegave til kunder, da du kan tilføje dit firmalogo og kontaktinformationer til selve magneten. På den måde, vil dine kunde aldrig glemme dig, når de har brug for at arbejde med dig.

Til forskellige anledninger og begivenheder som events og konferencer, kan det være en god gave, da du kan personalisere produktet og give det væk.

Fleksible hjerteformede magneter med billede

Glem de sædvanlige klassiske magneter med de normale kedelige former, og vælg vores fleksible hjertemagneter med foto. Nu har du muligheden for at designe dem i den størrelse, du ønsker. Vi har flere forskellige størrelser, som du kan dekorere dit køleskab eller fryser med.

Giv dine nye hjertemagneter et flot design. Du har muligheden for at tilføje et billede, en tekst eller et af vores designs, du bare skal ændre det en smule for at gøre det unikt. Dine magneter kommer til at se romantiske ud og vil fylde dit hjem med kærlighed.

Vores flade magneter er fleksible og meget modstandsdygtige og kan af denne grund, holde til meget. På blot få trin kan du lave de bedste personaliserede hjerte magneter. Vælg den størrelse, du bedst kan lide, det mest originale design, og så sørger vi for, at printe dit motiv i høj kvalitet og i alle farver.

Vi har mængderabatter på større ordrer, hvilket gør hvert stk. du bestiller billigere, afhængig af hvor mange du bestiller. Bestil dem som merchandising og reklamegaver til virksomheder.

Romantisk magnet til valentinsdag med hjerteform