Garanteret levering på Fars Dag

Personlige fotostrimler

strimel
15 kr.
Mængderabat

Materiale
Detaljer
  • Størrelse: 5,5 cm (bredde) x 20 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: Mat lamineret papir 300 gr.
  • ID: #15959
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Fotofremkaldelse på fotostrimler

Opdag den nye trend inden for fotofremkaldelse: personaliserede fotostrimler. Det er strimler i aflangt format, hvor du kan placere dine yndlingsbilleder: selfies, billeder med dine venner og familie, minder fra rejser med din kæreste eller et hvilket som helst billede eller design. I vores online editor kan du vælge mellem vores foruddesignede skabeloner, så du kan designe dine strimler på en nemmere og hurtigere måde, med skabeloner hvor, der kan placeres 4 fotos pr. strimmel eller 2 fotos og en tekst, blandt andre valgmuligheder. Hvis du foretrækker det, kan du designe det fra bunden, og tilføje det som du har lyst til hvad enten der er: billeder, tekst, navne, et design osv.

Vi tilbyder to forskellige materialer at vælge imellem. På den ene side fotografiske strimler af høj kvalitetspapir og vægt. Den mest traditionelle og klassiske mulighed for at nyde den traditionelle fotografiske udvikling i et nyt og sjovt format. Den anden mulighed er at lave dine fotostrimler i magnetisk materiale. Dette materiale er en fleksibel magnet, som kan bøjes uden at gå i stykker. Den er ideel til at dekorere dit køleskab med særlige billeder eller til at placere på enhver magnetisk overflade.

Du kan bruge disse magnetiske fotostrimler og almindelige fotostrimler på forskellige måder. For eksempel som originale bogmærker så du altid kan se dine bedste billeder i de øjeblikke, hvor du læser. Eller til at sætte på køleskabet som en dekoration, der får dig til at smile hver gang du ser billederne. Du kan også placere dem på en korktavle, i en fotoramme på natbordet eller i en bogreol. Selv til begivenheder, hvor du kan give fotostrips til gæsterne til et bryllup, en dåb, en kommunion eller til en polterabend.

Der er ingen minimumsordre: du kan personalisere og købe en enkelt strimmel. Men hvis du ønsker at bestille flere identiske strimler, har vi mængderabatter, så jo flere identiske enheder du bestiller, jo mindre bliver stk. prisen.

Du kan også nyde godt af muligheden for en pakke med 4 fotostrimler. Disse pakker giver dig mulighed for at købe 4 strimler, hver med forskellige billeder. Det gør det nemmere at købe flere strimler på én gang, uden at skulle personalisere dem en efter en. Bestiller du en pakke med 4 strimler, vil du designe dem på samme tid, men selvfølgelig med dine fotos, tekster eller designs som du ønsker.

Vi sender hver ordre i en papirkuvert, så de fotografiske strimler er godt opbevaret og beskyttet.