Personlige glastrofæer

trofæ
112 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 16 timer 59 min.

Form
Detaljer
 • Størrelse: 10 cm (bredde) x 11 cm (højde) x 0,6 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: glas.
 • Kan personaliseres på 1 side.
 • Flot opbevaringsæske medfølger. Ideel som præmie, trofæ, souvenir osv.
 • ID: #15612
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige glastrofæer

En af de første ting, vi tænker på, når vi ønsker at hædre, lykønske eller fremhæve en persons arbejde, er et personligt trofæ. Dette trofæ er et symbol for den indsats, kærlighed og dedikation, som en person har ydet på et tidspunkt i sit liv, hvad enten det er inden for sport, på en bryllupsdag eller på den dag som en bliver pensionist.

Hvis du leder efter en enkel, men unik gave til at minde personen om, hvor vigtig vedkommende har været, eller til at huske et særligt øjeblik i deres liv, er vores personlige glas pokaler lige noget for dig.

Vi har pokaler, plaketter og trofæer i mange forskellige former og størrelser, og de har alle en sokkel, der holder trofæet perfekt og skinnene. Lasergraveringen på trofæet er af højeste kvalitet. Der medfølger også en sort æske til trofæet, hvilket gør det til en perfekt gave til enhver lejlighed.

Lav dit eget glas trofæ til enhver lejlighed

Personlige glas trofæer er en meget rørende detalje, der vil skabe et livslangt minde. Når du skal personliggøre et af disse produkter, finder du masser af foruddesignede skabeloner, som du kan ændre, så de passer til det du ønsker, og til det du har i tankerne.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til dine behov, kan du også lave et glas trofæ fra bunden. Du skal bare tænke på anledningen og lidt på den person eller gruppe af personer, du vil give den til, og tilpasse designet til deres smag, så er du sikker på at skabe den perfekte gave til den særlige begivenhed.

En verden af personlig tilpasning inden for alles rækkevidde. Lav et livslangt minde i dag.

Personlige glas trofæer og pokaler til lærere og undervisere

Glas trofæer er den perfekte gave

Nogle af mulighederne, når du overvejer at give et personligt glastrofæ som gave, er:

 • Gaver på særlige datoer. Personaliserede trofæer er perfekte til enhver lejlighed, men de bruges oftest som gave til mors dag, fars dag, Valentinsdag osv. Du skal blot tænke på, hvad du vil have med i designet, og så sørger vi for, at det sker.
 • Jubilæer. Det er en gave, der ofte bruges ved disse lejligheder. F.eks. vpåed en bryllupsdag, sølvbryllupsdag, guldbryllup eller et andet særligt jubilæum mellem par.
 • Hyldest. Glas trofæer er også perfekte til at hylde en person. Enten for deres engagement eller deres deltagelse i et projekt, en sport osv. Da de kan tilpasses 100 %, er enhver lejlighed perfekt til at personliggøre dem.
 • Personlige priser til sportsbegivenheder. I en sportskonkurrence er personlige glaspokaler et af de mest anvendte elementer til at belønne ikke kun vinderne, men i mange tilfælde også deltagerne. De vil blive en souvenir for livet. Det er ligegyldigt, hvilken sport der er forbundet med gaven, fodbold, tennis, svømning? Modtageren af det personlige runde glas trofæ vil helt sikkert elske den.
 • Som en pensionsgave. Ved pensioneringsfester er det en milepæl, som vi ikke må gå glip af, at give en personlig gave til den person, der går på pension. Det er et tegn på og en anerkendelse af det arbejde, som den pågældende person har udført i alle de år, han eller hun har været ansat i virksomheden. Det vil være en meget rørende detalje.
Personlige glas trofæer og pokaler til sportsturneringer