Personlige kagetoppe

topper
97 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 7 min.

Form
Detaljer
  • Størrelse: 12 cm (bredde) x 20 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: gennemsigtigt akryl.
  • Kan personliggøres på den ene side.
  • Forskellige former er tilgængelige.
  • ID: #16252
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige kagetoppe

Lav smukke dekorationer til de smukkeste øjeblikke i de liv, med vores personlige cake toppers. Med dem sætter du prikken over i'et på kagen på den bedst mulige måde. Disse fantastiske gennemsigtige kage toppe vil være det perfekte produkt eller pyntegenstand til at dekorere dine kager og tærter. De fås i forskellige former som f.eks stjerne, hjerte, sekskant, cirkel, og kan alle tilpasses, så du kan lave dem helt efter din smag.

I fremtiden vil der ikke være en familiebegivenhed uden personlige kagetoppe, fordi ethvert kagebord med respekt for sig selv har personligt kagepynt, der passer til bordet eller eventet. Du kan designe det efter dine ønsker med tekster, et billede af dine børns tegninger, et billede af et brudepar, fødselaren eller til andre events og begivenheder.

Personliggør de smukkeste og mest personlige kagedekorationer

I denne sektion finder du en masse designs, der er designet til at få din cake topper til at skille sig ud på en særlig måde på din kage. Vores designs kan nemt ændres og personaliseres med vores online redigeringsværktøj for at gøre det helt personligt.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du har i tankerne, kan du også skabe din personlige kagedekoration fra bunden. Du kan tilføje navne, uploade fotos og billeder og lave en unik og speciel kagetoppe, der passer perfekt til den begivenhed, der skal fejres.

Sæt prikken over i'et på kagen til den begivenhed du ønsker, med vores personlige kagetoppe

Personlige dekorationer er i stigende grad efterspurgt, idet man ønsker at skille sig ud, ved at skabe noget unikt, der fanger gæsternes opmærksomhed. De personaliserede toppers kan bruges til alle slags arrangementer som f.eks til dåber, fødselsdage, jubilæer, bryllupper, årsdage såsom sølvbryllupsdage, selv firmajubilæum, fordi alle jubilæer bør fejres på en ordentlig måde.

Kagetoppe til kager

I de seneste år er det blevet moderne at dekorere kager med særlige citater, mottoer, en yndlingssang, et hashtag eller en hvilken som helst sætning, der motiverer eller betyder noget for festens hovedperson eller hovedpersoner. Ens bryllupsdag er en vigtig dag, der fortjener en personlig kagetoppe.

Kagetoppe er det perfekte pynt til kagen til alle slags begivenheder og events. Alle gæsterne vil huske på de fine toppe og huske dem som det fineste produkt, man kan udsmykke kager med.

Særlige begivenheder kræver personlige kagetoppe

En babys første fødselsdag er et meget vigtigt øjeblik, både for barnet selv og for dets forældre og nærmeste familie. Det er i det øjeblik, hvor du fejrer at det går op for dig, hvor hurtigt tiden er gået, og hvor meget dit barn er vokset, og hvor selvstændigt det er ved at blive.

Det er et meget glædeligt øjeblik, når man ser, hvor glad man er for at se det vokse op. Og hvad er bedre end at arrangere en fødselsdagsfest, hvor du kan lave flotte kager og lagkager med kagetoppe?

Andre ideer til brug af personlige kagetoppe er f.eks. ved arrangementer, hvor der er forskellige borde, og hvor der er en siddeplan. Her kan du personliggøre en kagetop til hvert bord med bordnummer, navn eller tema for festivitas, så hver gæst ved, hvor han/hun skal sidde.

Nu skal du bare give fantasien frit løb og personliggøre de smukkeste kagetoppe. Vi printer dit design, så det kommer til at se så smukt ud som muligt. Held og lykke og god fornøjelse med produktet!

Personlige kagetoppe med billede til events