Personlige kasketter med billede og navn

kasket
75 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 9 min.

Farve
Detaljer
  • Størrelsesoversigt
  • Størrelse: 17ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: 100% bomuld.
  • Egnet til vaskemaskine.
  • En størrelse.
  • Justerbar med velcro.
  • ID: #6697-485
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Sådan designes en kasket

Accessories og mindre produkter, er en del af de detaljer, der skiller dig ud fra alle andre. Hvis du ønsker at gøre noget originalt og anderledes, skal du designe en personlig kasket.

Vi har to modeller: for voksne og for børn. Den største forskel er størrelsen på kasketten, da størrelsen på hovedet varierer mellem børn og voksne. En anden forskel er farverne, afhængigt af hvilken af ​​de to modeller du vælger, kan du vælge mellem forskellige farver til kasketten. De voksne er tofarvede, mens de personaliserede kasketter til børn kun findes i en enkelt farve.

Størrelsen kan justeres ved hjælp af velcroen på bagsiden. Udover dette er vores kasketter til mænd eller kvinder standard typen, som du tit har set på gaden. Forskellen er dog, at den kan designes efter din smag. Det vil sige, at der ikke vil være en kasket, der ligner din.

Vores kasketter, der kan personaliseres kan designes med et billede eller tekst på forsiden. Vi printer motivet i fuld farve af den bedste kvalitet.

Personlige kasketter

Kasketter er en form for hat, der har været populær, igennem mange år. Mange mennesker har dem på dagligt, selvom det mest normale, er at have dem på om sommeren så man undgår hedeslag. Du kan nu designe personlige kasketter online i vores editor og se anderledes ud, end alle andre.

Vi har fundet ud af, at der er nogle designs eller mønstre, der er mere populære end andre. For at du vælger det rigtige og mest populære design, vil vi herunder fortælle dig lidt om de fedeste designs. Hvis du ikke ved hvordan man designer en kasket. eller ikke kan vælge et design, så skriv dig vores ideer bag øret, og bliv inspireret:

Personlig kasket

Baseballkasketter er meget populære, især med logoet fra de amerikanske baseball hold. For eksempel: Yankees-kasketten/strong>. I USA er dette tilbehør et ikon, der har figureret i populærkultur i de seneste årtier.

En anden sport, der samler mange mennesker i USA, er basketball. Chicago Bulls-kasketterne er topsælgende merchandise. Du kan nu designe dem med navnet på ind yndlingsspiller, eller med dit eget navn og nummer.

Et produkt, der også er populært er rap caps. De er også populære hos skatere, der har dem på, sammen med deres hiphop tøj.

Resten af vores designs har at gøre med personlige relationer eller familieforhold. Bestil personlige kasketter til par, venner, fødselsdagsfester, med navne, til søstre osv. Personliggør din kasket nu, og få en ny og meget speciel model.

Reklamekasketter

Kasketter har altid været et god produkt til reklame, da reklamen sidder i øjenhøjde. Det vil sige, at man lægger mærke til det, som en person går og reklamerer for. Vi har konkurrencedygtige priser samt mængderabatter. Jo flere af de samme enheder, du bestiller, jo mere sænkes enhedsprisen. Dette er en fordel ved at bestille billige personaliserede kasketter hos Wanapix.

Design billige kasketter og personliggør dem med logoet for din virksomhed, til events og andre anledninger. De ligner de populære personaliserede truckerhatte, der er i stor efterspørgsel i dag.

Sådan vasker du en kasket

Det normale er at tjekke etiketten, der sidder på dit tøj når du vasker dit tøj. Vores kasket kan vaskes i vaskemaskine uden problemer. Dog er den ikke egnet til tørretumbler. Hvis du ønsker at bevare farven og holdbarheden, er det dog bedre at vaske den i hånden.

Personlige kasketter til børn

Vask den i koldt vand, for da kasketten har meget farve, undgår vi at de falmer eller krymper. har en masse farve, undgår vi at krympe eller falme. Læg det i en beholder sammen med vaskemiddel. Efterfølgende skal den bare skylles og tørres, før den igen er klar til brug.. For at den ikke mister form kan du lægge et håndklæde i selve hatten, så den ikke mister sin form under tørring.

Personaliseret kasket med foto

De personlige kasketter med foto for voksne er et vigtigt supplement, der giver et mere sporty og uformelt udseende til dit outfit.Vores caps er fremstillet af 100% bomuld og er i en størrelse, der passer til alle, da de kan justeres med velcro.

De er unisex kasketter, som alle kan have på. De fås i fire forskellige nuancer: hvid-rød, hvid-blå, blå-gul eller blå-rød. Vælg den, der bedst passer til din stil, og design den med de fotografier, tekster eller tegninger som du ønsker.

Kasketter til børn med navn

Børn tænker kun på at have det sjovt, så på dage med intens varme skal de selvfølgelig beskyttes mod solen. Vores personlige børnekasketter er perfekte til dem, og du kan personliggøre dem, som du vil.

Vores caps til børn fås i fire forskellige farver: hvid, grøn, rød og blå. Design dem med et billede af dit barn, en figur fra et film eller bare hans navn. Den kan justeres med velcro bagpå, så de passer bedre til ens hoved.

Personlige kasketter til børn

Design en original og unik kasket til børn med billede, navn, design osv.

Alle kasketterne kan vaskes i vaskemaskine.Dog er de ikke egnet til tørretumbler. Du bør venligt lufttørre din kasket.

Kasketter med navn