Personlige kladdehæfter med billede og navn

notesbog
60 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 24 min.

Materiale
Størrelse
Farve på spiral
Ark

Detaljer

  • Størrelse: 10,5 cm (bredde) x 14,8 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • A6 notesbogDen indeholder 100 ark 80g.
  • Du kan vælge mellem flere forskellige farver til spiralen.
  • Indeholder beskyttende overflade.
  • ID: #15193-75953
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliserede spiral kladdehæfter

Hvis du er på udkig efter et kladdehæfte eller en notesbog, der passer perfekt til dine behov, er vores personlige kladdehæfter lige det, du har brug for. Med forskellige størrelser og papirtyper (klassisk eller genbrugspapir) er alle vores kladdehæfter spiralindbundne, så du kan skrive og tegne komfortabelt. Omslaget kan personliggøres; de indvendige sider vil være blanke, så du kan skrive eller tegne, hvad du vil.

Vores kladdehæfter er ideelle til forskellige formål, lige fra skolemateriale til de små til arbejdsredskaber til professionelle eller endda som reklamegaver, hvor du tilføjer virksomhedens eller begivenhedens logo og navn på omslaget af kladdehæftet. Har du brug for en original gave til en særlig begivenhed? Gør vores kladdehæfter personlige med navnet på hver enkelt person og sørg for, at deres gave bliver den mest specielle af alle.

Uanset om du er studerende, kunstner eller professionel, der har brug for at tage noter, er vores personlige kladdehæfter det perfekte valg for dig. Du kan vælge den papirtype, der passer bedst til dine behov, og du kan personliggøre omslaget med det design, du bedst kan lide.

Du kan vælge mellem kladdehæfter lavet med traditionelt mat papir eller med genbrugspapir og omslag af genbrugspapir. Når du skal skabe designet, kan du personliggøre dit kladdehæfte helt efter din smag med de mest innovative designs, fotos, tekster eller ved at vælge en af vores foruddesignede skabeloner.

personligt kladddehæfte i forskellige størrelser

Kladdehæfter med mat papir og beskyttende plastfolie

På den ene side kan du skabe klassiske kladdehæfter med standard mat papir. Du har tre forskellige størrelser at vælge imellem, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov: A4, A5 og A6. De ligner de klassiske Wire-O-kalddehæfter med spiralindbinding, men med den særlige egenskab, at du kan designe dem som du ønsker det på millimeter. De indeholder 100 ark, og du kan vælge, om du foretrækker dem glatte eller firkantede. Hvis du ønsker de firkantede ark, måler hvert gitter 4x4 mm. Arkene har en tykkelse på 80 gr.

Personaliseringen er inkluderet på forsiden i fuld farve. Omslaget er 250 gram tykt og har en flot finish, der giver det et meget professionelt udseende. Der medfølger to beskyttelsesark: et gennemsigtigt ark foran på omslaget og et stift, uigennemsigtigt sort ark på bagsiden af omslaget.

Personaliseret økologisk kladdehæfte

Hver dag er vi alle mere og mere opmærksomme på det klimaforandringerne. Derfor er det vigtigt at fremme brugen af miljømæssigt ansvarlige produkter. I dette tilfælde ved at bruge kladdehæfter af genbrugspapir. Dette kladdehæfte er i A5-størrelse, og omslaget kan personliggøres med et design, fotos eller tekst efter eget valg.

Det indeholder 80 ark, der ligesom omslaget er lavet af genbrugspapir. Siderne i kladdehæftet er inddelt i linjer for at gøre det lettere at skrive. Desuden er de mikroperforerede på siden, så du nemt og rent kan rive ark af, hvis du ønsker det.

personlige kraft kladdehæfter af genbrugspapir