Personlige medaljer

59,39 kr.
antal:
Medalje
Vælg en mulighed: Akryl
  • Størrelse: 7ø cm (bredde) x 0,5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • De har et bånd til at hænge om halsen.
  • De er personliggjort på den ene side.
  • Materiale: gennemsigtig akryl.
  • ID: #17197
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
032544c5c5cd7945f9254a15d2f802f159b6de8d
8bce75546d4e68c25ae489658d99719e34d0d2a2
bb24bae7bb3d3027d5371ad9b84165e4493fd9f5
3258d2f6a4a8ce412b17d099b79e0682b51fc326

5
4 Anmeldelser
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
user social avatar
Ricardo (Madrid, ES)
købte: Træmedalje
27/05/2023
"Det er til en overraskelsesgave"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
J
John (Maastricht, NL)
købte: Akrylmedalje
19/05/2023
"Lige som jeg ønskede ham"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
J
Joaquín (Zaragoza, ES)
købte: Akrylmedalje
14/05/2023
"En meget original medalje med det gennemsigtige look, og jeg kunne godt lide at kunne vælge farven på båndet. Den ankom meget hurtigt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
N
Nathalie (Singen, DE)
købte: Akrylmedalje
12/05/2023
"Medaljen er en super lille gestus. Allerede gjort."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlige sportsmedaljer til begivenheder

Personlige medaljer er et utroligt alsidigt produkt og kan være nyttige i en lang række situationer og begivenheder. Hvis du leder efter en måde at belønne dine vindere eller deltagere i en sportsprøve, turnering eller enhver anden begivenhed, er personlige medaljer det perfekte valg. Uanset om det er en turnering for børn eller voksne, vil personlige medaljer af træ eller gennemsigtigt akryl tilføje et særligt touch til din begivenhed. Du kan tilpasse dem med holdlogoet, konkurrencens navn og datoen for begivenheden. Eller endnu mere personligt, kan du tilføje navnet på hver deltager.

Der er forskellige materialer at vælge imellem: træ er mere elegant og klassisk, mens gennemsigtigt akryl er mere moderne og originalt. Alle medaljer inkluderer en bånd til ophængning omkring halsen. Når det kommer til design, gør vi det let for dig med et stort udvalg af foruddesignede skabeloner. Der er forskellige temaer og forskellige fejringer at vælge imellem. Vælg det design, du ønsker, og rediger det med dit logo, design eller tekst. Eller hvis du foretrækker det, kan du oprette dit eget design fra bunden efter din egen smag. Tilpasningen udføres direkte på medaljen i fuld farve, med en fremragende opløsning og billedkvalitet.

Anvendelser og brug af personlige medaljer

Personlige medaljer er ikke kun for sportsbegivenheder. De er også en sjov måde at gøre gæsterne til en polterabend eller bryllup føle sig specielle. Hvis du planlægger en temafest, kan du f.eks. tilpasse medaljerne, så de passer til temaet for festen. Har du en superheltefest? Tilpas medaljerne med symbolet på de mest populære helte.

Personlige medaljer til sportsevents og mesteskaber

Og hvis du har en virksomhed og ønsker at belønne dine medarbejdere for deres hårde arbejde, er personlige medaljer en unik og mindeværdig måde at gøre det på. Du kan tilpasse medaljerne med din virksomheds logo eller med en personlig besked. Derudover er personlige medaljer en meget original måde at vise din taknemmelighed overfor dine mest loyale kunder. Du kan tilpasse dem med dit logo og sende dem som en særlig gave.

Men mulighederne stopper ikke her. Planlægger du en messe, et event eller en festival? Du kan tilpasse medaljerne med eventets logo og give dem til deltagerne. Har du en læseklub eller en musikgruppe? Tilpas medaljerne med gruppens eller klubbens navn eller logo og overrask medlemmerne med en speciel gave.

Selv for lærere eller forældreorganisationer er personlige medaljer en fremragende måde at anerkende elevernes akademiske eller sportslige præstationer på. Du kan tilpasse dem med skolens navn og logo og give dem til eleverne i en særlig ceremoni. Eller som et andet eksempel er personlige medaljer en unik måde at fejre en fødselsdag på. Hvis du planlægger en fødselsdag, kan du forberede en medalje til hver gæst og give den til dem efter nogle sjove spil eller prøver, som en sjov pris, de kan bære resten af festen.

Vi tilbyder mængderabatter, så hvis du har brug for at bestille store mængder af medaljer med samme design (til events, turneringer, reklame, virksomheder...), jo flere enheder du bestiller, desto mindre vil hver enkelt medalje koste. En perfekt måde at få billige personlige medaljer.

Personlige sports medaljer
Tags af Medaljer