Personlig medalje i metal

medalje
75 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Bestil inden 48 min.

Model
Finish
Detaljer
  • Størrelse: 0,2 cm (tykkelse) x 5ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: metal.
  • De har et bånd til at hænge om halsen.
  • De er personliggjort på den ene side.
  • ID: #17787-572782
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige sportsmedaljer til begivenheder

Personlige medaljer er et utroligt alsidigt produkt og kan være nyttige i en lang række situationer og begivenheder. Hvis du leder efter en måde at belønne dine vindere eller deltagere i en sportsbegivenhed, turnering eller begivenhed af enhver art, er personlige medaljer det perfekte valg. Uanset om det er en børneturnering eller med voksne, vil personlige medaljer af metal, træ eller gennemsigtig akryl give en særlig touch til din begivenhed. Du kan tilpasse dem med et holdlogo, navnet på konkurrencen og datoen for begivenheden. Eller, endnu mere personligt, hver med navnet på en deltager.

Der er forskellige materialer at vælge imellem: metal er det mest traditionelle og klassiske til medaljer. Derefter er træ mere elegant og sofistikeret, mens gennemsigtig akryl er mere moderne og original. Alle inkluderer bånd til at hænge om halsen. Og hvad angår design, gør vi det nemt for dig med en masse foruddesignede skabeloner. Der er flere forskellige temaer og fejringer. Vælg det design, du ønsker, og rediger det med dit logo, design eller tekst. Eller hvis du foretrækker det, skab designet fra bunden efter din smag. Tilpasningen udføres, i tilfælde af metalmedaljer, gennem elegant gravering på medaljen. Og i tilfælde af træ- og akrylmedaljer, direkte på medaljen, i fuld farve, med fremragende opløsning og billedkvalitet.

Anvendelser og brug af personlige medaljer

Personlige medaljer er ikke kun for sportsbegivenheder. De er også en sjov måde at gøre gæsterne til en polterabend eller bryllup føle sig specielle. Hvis du planlægger en temafest, kan du f.eks. tilpasse medaljerne, så de passer til temaet for festen. Har du en superheltefest? Tilpas medaljerne med symbolet på de mest populære helte.

Personlige medaljer til sportsevents og mesteskaber

Og hvis du har en virksomhed og ønsker at belønne dine medarbejdere for deres hårde arbejde, er personlige medaljer en unik og mindeværdig måde at gøre det på. Du kan tilpasse medaljerne med din virksomheds logo eller med en personlig besked. Derudover er personlige medaljer en meget original måde at vise din taknemmelighed overfor dine mest loyale kunder. Du kan tilpasse dem med dit logo og sende dem som en særlig gave.

Men mulighederne stopper ikke her. Planlægger du en messe, et event eller en festival? Du kan tilpasse medaljerne med eventets logo og give dem til deltagerne. Har du en læseklub eller en musikgruppe? Tilpas medaljerne med gruppens eller klubbens navn eller logo og overrask medlemmerne med en speciel gave.

Selv for lærere eller forældreorganisationer er personlige medaljer en fremragende måde at anerkende elevernes akademiske eller sportslige præstationer på. Du kan tilpasse dem med skolens navn og logo og give dem til eleverne i en særlig ceremoni. Eller som et andet eksempel er personlige medaljer en unik måde at fejre en fødselsdag på. Hvis du planlægger en fødselsdag, kan du forberede en medalje til hver gæst og give den til dem efter nogle sjove spil eller prøver, som en sjov pris, de kan bære resten af festen.

Vi tilbyder mængderabatter, så hvis du har brug for at bestille store mængder af medaljer med samme design (til events, turneringer, reklame, virksomheder...), jo flere enheder du bestiller, desto mindre vil hver enkelt medalje koste. En perfekt måde at få billige personlige medaljer.

Personlige sports medaljer