Personlige metalæsker

aeske
97 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 19 min.

Form
Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 12,8 cm (bredde) x 9,5 cm (højde) x 5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 650 ml.
  • Materiale: Aluminium.
  • Farve: Hvid.
  • ID: #16352
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige metalkasser

Metalbokse er en vigtig genstand ved mange lejligheder, da de kan bruges til mange forskellige formål, og de kan bruges til uendeligt mange ting. De er nyttige til at lave en særlig gaveindpakning, der sandsynligvis ikke er set før. Den kan også bruges til at opbevare ting, så vi præcis ved, hvor de befinder sig henne efterfølgende. en anden interessant ting at bruge metalæsker til, er til at opbevare småkager og andre søde sager. Nu kan du opbevare alt det, du ønsker, i disse ideelle, personlige metaldåser.

Vælg den størrelse, der bedst passer til det du har brug for. Tilgængelig i 3 forskellige størrelser, Rektangulær, cirkelformet eller hjerteformet, for romantikerne. Du kan også vælge mellem forskellige størrelser af de former som vi tilbyder. På den måde bliver det nemmere, at vælge den størrelse, der bedst passer til den gave som du skal give, eller til det du har tænkt dig at bruge produktet til.

De personlige metalæsker er hvide i farven, og du kan personliggøre hele overfladen af det låg som boksen lukkes med så det passer til din smag.

Vi gemmer alle på en masse minder, som vi betragter som skatte, uden at de egentlig er skatte. Vi elsker at tilføje en sentimental ladning til genstande, der relaterer til et bestemt øjeblik i vores liv, indtil de transporterer os tilbage til dette øjeblik.

Metalæskerne er perfekte til at kunne opbevare de mindste personlige skatte og for altid at kunne have dem ved hånden.

Personaliser den perfekte metalæske til dig selv eller som gave

I denne sektion finder du en masse designs, der er skabt af og til dig, så det er meget nemt for dig at tilpasse din nye metalboks, uanset om den er til dig selv eller til at give til en særlig person.

Personlige foto metal aesker

Et uendeligt antal designs, som du kan personliggøre med et smukt og følelsesladet sætning, eller måske foretrækker du en sjov sætning eller et særligt foto, som har en sentimental værdi. Du kan personliggøre de smukke metalæsker, med lige præcis det motiv eller design som du kan komme i tanke om.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret. Du kan også skabe dit eget design fra bunden. De designs du skaber, har en endnu mere speciel charme, og det bedste ved det er, at der ikke vil findes to metalæsker, med det samme design.

De mest brugte designs på vores personlige metalæsker

Disse flotte personlige metalæskerdåser bliver mere og mere populære, selvom der også er anvendelser, som har været brugt siden oldtiden. Hvem har ikke haft en lille metaldåse af de klassiske, der indeholde danske småkager, på et eller andet tidspunkt i deres liv? Du husker sikker metalæsken du havde, da du var lille.

Nu kan du give din metalæske den personlige stil, du har brug for, og du kan vælge en tekst, et billede eller et særligt foto for at lave en gave, der vil overraske selv de personer, der normalt er svære at overraske.

  • En særlig gave til mors dag: Mødre gemmer alt det, som deres små børn laver til dem, eller deres mest specielle personlige genstande fra en meget ung alder. Det er lige meget om det er en tegning, en sut eller et hjemmelavet armbånd osv. Giv denne smukke metalæske en personlig stil med et foto eller en rørende tekst, og giv den til dem, så de kan opbevare deres små skatte.
  • Den perfekte Valentinsdagsgave. Hvem kan ikke lide slik? En klassiker, der aldrig går af mode, er at give en form for slik på Valentinsdag, nu kan du personliggøre en lille æske i den form du ønsker, selv om hjerteformede æsker altid er et godt valg for de fleste mennesker på denne tid af året, og fyld den med din partners yndlingsslik, hvad enten det er chokolade eller slik af enhver art. De vil helt sikkert elske det!
  • Ideel som gave til bryllupper, dåb og kommunioner. En smuk, praktisk og langtidsholdbar gave, der vil gøre enhver person glad. Gør den personlig med en sjov sætning eller med gæsternes navn, og skab en souvenir som de ikke vil have noget imod at bruge i deres hverdag. Dette bliver ikke en af de gaver, der ender bagerst i skabet.
Personlige metalaesker

Alt du skal gøre er at tænke på, hvad du skal bruge metalkassen til, eller hvem du vil give den i gave til. Efterfølgende skal du bare tilføje et design, der gerne er personligt så det passer til personen. Uanset hvad, vil det helt sikkert se flot og eksklusivt ud.