Personlige milepæskort til baby

milestone kort
187 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 33 min.

Detaljer
  • Størrelse: 0,4 cm (tykkelse) x 12ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Indeholder 14 runde kort af poppeltræ.
  • Hvert kort er 12 cm bred.
  • Alle kort kan personliggøres på den ene side.
  • Leveres med en stofpose (kan ikke tilpasses).
  • ID: #16749
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige milepælskort i træ

Hvor meget ændrer babyer sig i løbet af deres første leveår! Deres første måneder er fulde af udvikling og spændende nye oplevelser. Husker du deres første smil, og hvornår de fik deres første tand? Nu kan du gemme alle disse minder på en original måde takket være vores personlige milestone kort i træ. Denne gave er perfekt til at forevige dit barns vækst måned for måned.

Gaven består af 14 runde kort, med en diameter på 12 cm og en tykkelse på 4 mm. De er lavet af poppeltræ, et materiale, der ud over at være økologisk også har en spektakulær effekt, når det er personligt udformet. Desuden medfølger der en stofpose, så du kan opbevare dem praktisk og ryddeligt.

Med disse personlige milepælskort i træ kan du fotografere dit barns udvikling og bevare disse smukke minder på en unik måde for livet. Når de første 12 måneder er gået, kan den blive det perfekte dekorative element på deres værelse, eller du kan endda organisere deres tøj efter måneden,så du altid kan tage billeder af dit barn, sammen med de personlige milepælskort.

Personlige milepælskort i træ

Den perfekte gave til nyfødte

Hvis du ikke ved, hvad du skal give en baby, er du kommet til det rette sted. De personlige milestone kort er en original gave, som de nye forældre vil elske, og du vil være sikker på, at de ikke vil få, en lignende gave, da de er noget eksklusivt og unikt.

Personaliseringen er enkel. Du har flere forskellige designs, hvor du kan indsætte barnets navn, fødselsdato, en rørende sætning eller endda et foto.

Er barnet ikke blevet født endnu? Det er også en perfekt gave til gravide kvinder, som kan fotografere deres mave måned for måned og tilføje billedet, til de personlige trækort.

Bemærk venligst, inden du bestiller, at da plakaterne er lavet af naturligt træ, kan de indeholde årer, linjer og elementer, der er normale for træ.

Personlige milestone kort i træ