Navnelapper til tøj

pack 48 mærker
60 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 43 min.

Størrelse
Detaljer
 • Størrelse: 2,6 cm (bredde) x 1,4 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Hvert ark består af 48 mærker.
 • Ideel til småt tøj
 • Varmeklæbende: stryges på ca. 10 sek.
 • Ekstra modstandsdygtig: kan vaskes i vaskemaskine (max. 60°C) og tørres i tørretumbler.
 • Der medfølger kalkerpapir til at dække etiketten ved strygning.
 • ID: #16756
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Navnemærker til at stryge på tøj

Tøjmærker også kaldet navnelapper er den nemmeste måde at identificere hele familiens eller din virksomheds tøj på. Ideel til brug på skole-, sports-, plejehjems- og hospitalstøj. Med vores tøjmærker kan du glemme alt om andre dyrere og mindre praktiske tiltag for at sætte navnet på tøj.

De er lavet af fin tekstilvinyl og vi har tre forskellige størrelser, der passer til alle typer tøj: lille, medium og stor. Der er 48 små etiketter, 24 mellemstore etiketter og 10 store etiketter med samme design på et A5-ark. De er nemme at pille af arket og sætte på ens tøj.

De klæber ved varme, hvilket betyder, at de kan stryges på tøjet, og på kun 10 sekunder er sidder de fast på tøjet. Der medfølger kalkerpapir til at dække strygemærket, inden det stryges fast på tøjet.

Selvfølgelig er de langtidsholdbare og ekstra modstandsdygtige over for vaskemaskine og tørretumbler. For at forhindre udtværing anbefaler vi, at du undgår kontakt med alkohol eller andre kosmetiske produkter.

Sådan stryger du mærket på tøjet

 • Sæt mærket på tøjet, men undgå elastiske områder.
 • Læg kalkerpapiret ovenpå mærket, og stryg det fast med strygejernet ved maksimal effekt og uden damp i ca. 10 sekunder. Vent et par sekunder, før du fjerner papiret.
 • Endelig anbefaler vi, at du ikke rører mærket i 24 timer, før tøjet bruges taget i brug, så du er sikker på, at det sidder godt fast.
Personlige navnemærker og navnelapper til tøj

Lav dine egne navnelapper

Skal din søn eller datter snart tilbage på skolebænken igen? Navnelapper er en vigtig del af forberedelserne til det nye skoleår i børnehaver og skoler. Både børn og voksne vil hurtigt kunne identificere tøjet uden at begå fejl. Da det er etiketter, der kan personaliseres 100%, kan du desuden lave eksklusive tegninger eller mærker, som let kan genkendes af de mindste børn, der endnu ikke kan læse deres navn.

Materialetnavnelapperne er ekstra blødt og behageligt for ens børns hud. Der er uendelige muligheder for personalisering af mærkerne. Du kan lave dine egne navnelapper fra bunden eller benytte dig af de mange designs, der findes på nettet.

De er bestemt nyttige til mange formål. Tænk ikke kun på dem som personlige navnemærker til dine børn, for de kan også bruges af dem, der bor på kollegier, går på universitetet, eller måske på plejehjem, så det er nemmere at finde ud af, hvem tøjet tilhører. Desuden kan de også stryges på uniformer, så man ikke kommer til at forveksle dem.

Personlige navnelapper til tøj