Personlige nøgleringe til fars dag

Design personlige nøgleringe til far, og giv ham en gave på hans særlige dag. Specialiserede gaver til fædre billige ideelle gaver til førstegangsfædre eller de mere erfarne af slagsen. Fordi T-shirts, slips, eller parfumer er de kedelige og generiske ting, de altid får som gave. Lav personaliserede fars dags gaver, som disse personlige nøgleringe, og du vil få far til at smile, uden at skulle bruge for mange penge. Det er en gave, som han altid vil have med sig: Hver gang han bruger sine nøgler, vil han se et billede af sine børn eller det billede, du har tænkt dig at personalisere nøgleringen med.

Nøglering til far

Når du designer Fars dag nøgleringe i vores online butik kan du vælge mellem mange forskellige modeller: rektangulære nøgleringe, runde, T-shirt-formede ... og i forskellige materialer: metal, methacrylat, træ osv.

Det er meget enkelt: Vælg din model og brug vores Online Editor til at personalisere nøgleringen. Derefter skal du bare afslutte bestillingen. For at gøre det nemmere for dig, har vi allerede designet skabeloner, så du ikke behøver at tænke så meget over designet. Hvis du ønsker at personalisere nøgleringen fra bunden, kan du uploade billeder og tilføje en tekst. Du vil altid have en forhåndsvisning af produktet, for at du kan se, hvordan produktet kommer til at se ud, før du bestiller det.

Ideer til design af nøgleringe

Hvis du ikke ved, hvilket motiv du skal tilføje på nøgleringen, er her nogle ideer til nøgleringe til far:

Klassisk valgmulighed

Upload direkte et familiebillede, af dine børn osv.. Hvis du har to børn, er en dobbeltsidet nøglering rigtig fin, så der er et barn på hver side.

Tilføj et navn

Hvis du ikke ønsker at indsætte billeder, kan du indsætte noget mere subtilt som f.eks. navne og fødselsdatoer. En nøglering, hvor det står skrevet med en flot typografi: DANIEL 28/02/2018, for eksempel. Det er mindre tydeligt end et foto og ser meget elegant ud. Vi har også graverede nøgleringe, hvis du ønsker at det skal være endnu mere elegant.

En original sætning

Du kan tilføje en sætning på nøgleringen, enten noget sjovt om det at være far, en rørende besked eller noget andet.. Hvis det er til en kommende far, kan du tilføje et godt råd, om livet som far.

For fodboldfædre

Hvis far er fodboldfan, har vi nøgleringe i form af fodboldtrøjer, som er perfekte. Du kan personalisere dem med klubbens logo, farve, et nummer eller med barnets navn.

Som du kan se, er der mange muligheder for personaliseringen af vores produkter. Du kan tilføje hvilket som helst design, og gøre det så personligt som muligt.

Nøgleringen er billig, så hvis du bare vil give en gave og ikke en dyr en af slagsen, så er dette produkt perfekt.