Personlige papæsker med billede og tekst

Personlige papæsker med billede og tekst

papkasse
30 kr.
Mængderabat

Model
Detaljer
 • Størrelse: 12 cm (bredde) x 10,5 cm (højde) x 8,7 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: hvidt bølgepap. Vægt: 290 g/m2.
 • OVerdelen kan personliggøres ved direkte farvetryk.
 • Æske i ét stykke, med låget fastgjort på den ene side.
 • ID: #17118
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Forskelle mellem vores personlige papæsker

I vores online shop kan du tilpasse dine personlige papkasser. Vi har to typer af kasser med meget store forskelle mellem dem. Forskellene er som følger:

Premium Papæsker

 • Tykkere og tungere, meget stærkt karton/pap.
 • Overdelene og siderne er personaliserede.
 • To separate dele: Overdelen er aftageligt.
 • Du kan vælge mellem 2 størrelser.
 • Dyrere end Basic postæskerne, men højere kvalitet.
 • Ideel som gaveæske til opbevaring af genstande og til at beholde i mange år fremover: puslespil, spil, souvenirs osv.

Basic Papæsker

 • Tykkere og lettere end Premium-æsker.
 • Kun overdelen er personaliseret.
 • Et stykke: Overdelen er fastgjort til resten af æsken på den ene side.
 • 1 størrelse tilgængelig.
 • Mere økonomisk end Premium-æsker, anbefales til store mængder ordrer.
 • Ideel til arrangementer: fødselsdage, messer, præsentationer, kongresser osv. Til at give små gaver eller gaver i hver æske.

Premium personlige æsker: det bedste valg til gaveæsker

Hvis du er træt af altid at at pakke ind på samme måde, så har du nu muligheden for at designe og lave noget anderledes. Vores fotogaveæsker kan tilpasses og designes på alle sider. Desuden er der flere størrelser at vælge imellem. Vælg gerne den, der passer bedst til dit behov.

Det er den bedste måde at pakke en gave ind på, hvis du vil overraske den anden person. Tænk lidt over, hvad de godt kan lide, og design derefter en gaveæske med låg, der er anderledes og original. Find de bedste billeder eller lav et sjovt design. Overraskelsen bliver dobbelt: Modtageren får både en flot og personlig æske, men også den gave, du har besluttet at lægge ind i æsken.

Selvom de hovedsageligt fungerer som et dekorativt element, kan de ofte også bruges til andre ting. Gem dine spil, puslespil eller papirer i æsken. Der er mange muligheder. Begynd at organisere dit liv, og fyld papæsken op med ting, du ikke ved hvor du skal gøre af.

Disse kasser er tykke og tunge og af høj kvalitet, så du kan have dem i årevis på hylder eller i skabe til opbevaring af alle slags genstande af alle slags. Og i modsætning til Basic-postæsker er de 2-delt papæske, så låget kommer helt af, når du åbner det.

Det er en meget praktisk æske, især til at gemme fotos. Hvis du ikke kan lide at lave album, kan du altid gøre det med æsker og opdele dem efter tema: helligdage, jul, min familie ... Alle de forskellige højtider, du kan komme i tanke om. Det er en anden måde at organisere sine billeder på. Hvis det fungerer for dig, så er det en anden måde at gøre det på.

Fremstillingen af dette produkt er håndlavet, og meget manuelt. Af denne årsag vil der være mindre forskelle, såfremt du køber flere af de samme æsker. Vi gør dog vores bedste for, at de kommer til at se så ens ud som muligt.

Sådan designer du en gaveæske

Beskyttede Basic Postæsker: den mest økonomiske løsning til arrangementer og store ordrer

Revolutionen i emballagens verden erher! Gør dine papkasser personlige på den bedste måde, beskyt indholdet og giv dem et strejf af originalitet!

Disse er fremstillet af hvidt bølgepap, et modstandsdygtigt materiale, der er i stand til at beskytte indholdet mod eventuelle stød, hvor låget er personliggjort. De er perfekte, hvis du ikke er særlig dygtig til at pakke gaver ind, hvis du vil give en gave ved en begivenhed, og du vil gøre det ved hjælp af original emballage, eller hvis du har en virksomhed, og du gerne vil sende postæsker med dit brand.

Hvis du har en online butik, og du leder efter den perfekte mulighed for at sende dine produkter godt beskyttet og med dit brand, er du kommet til det rette sted! Vi hjælper dig med at promovere din butik eller e-handel ved at skabe den perfekte måde at introducere din virksomhed på.

Postæsken er en af de mest anvendte kasser til transport af produkter med kurer eller post, og de er designet til at sende hvad du ønsker uden at du behøver at bekymre dig, samt give dem originalitet med et flot tryk på oversiden. De anvendes til emballering af langt de fleste mærker, uanset om de skal leveres på messer, til arrangementer eller sendes med posten. Da de er personlige, er dine æsker unikke og designet af dig.

Emballage spiller en vigtig rolle for branding og for at gøre et godt indtryk på forbrugeren, så en omhyggelig emballage skader aldrig! Tænk bare på mængden af unboxing-videoer på nettet.... Det bliver ikke mere populært end det!

Personlig postæske til postforsendelser

Æsker kan personaliseres fra 1 stk. og opefter, men jo flere af samme type du bestiller, jo billigere er de! Takket være vores mængderabatter. Vi bruger også den bedste trykteknologi for at sikre, at den endelige kvalitet er fantastisk, så alt du skal gøre er at vælge det design, du kan lide, og så tager vi os af resten.

Hvis du ønsker at gøre en forskel ved dine arrangementer, er de også perfekte til at give som gave eller souvenir ved dåb, konfirmation, bryllup, baby shower eller fødselsdag. Forestil dig at give dit barns fødselsdag nogle slik i en lille æske til alle hans venner med ordene "Lucas' fødselsdag, 5 år" ved siden af hans yndlingstegning!

Uanset hvad du ønsker at bruge den til, vil du med garanti overraske den person, du giver den til!