Personlige gaveæsker med billede og tekst

59,39 kr.
antal:
#3343
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Gaveæske med låg der kan designes efter dit ønske.
  • Økologisk pap: møder PEFC og FSC-certificeringkrav.
  • Ideel til opbevaring af spil, puslespil, papirer osv.
  • Tryk og print i fuld farve.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Sådan designer du en gaveæske

Hvis du er træt af altid at at pakke ind på samme måde, så har du nu muligheden for at designe og lave noget anderledes. Vores fotogaveæsker kan tilpasses og designes på alle sider. Desuden er der flere størrelser at vælge imellem. Vælg gerne den, der passer bedst til dit behov.

Det er den bedste måde at pakke en gave ind på, hvis du vil overraske den anden person. Tænk lidt over, hvad de godt kan lide, og design derefter en gaveæske med låg, der er anderledes og original. Find de bedste billeder eller lav et sjovt design. Overraskelsen bliver dobbelt: Modtageren får både en flot og personlig æske, men også den gave, du har besluttet at lægge ind i æsken.

Hvad skal man gøre med personlige papæsker?

Selvom de hovedsageligt fungerer som et dekorativt element, kan de ofte også bruges til andre ting. Gem dine spil, puslespil eller papirer i æsken. Der er mange muligheder. Begynd at organisere dit liv, og fyld papæsken op med ting, du ikke ved hvor du skal gøre af.

Det er en meget praktisk æske, især til at gemme fotos. Hvis du ikke kan lide at lave album, kan du altid gøre det med æsker og opdele dem efter tema: helligdage, jul, min familie ... Alle de forskellige højtider, du kan komme i tanke om. Det er en anden måde at organisere sine billeder på. Hvis det fungerer for dig, så er det en anden måde at gøre det på.

Printning af personlige gaveæsker

Fremstillingen af ​​dette produkt er håndlavet, og meget manuelt. Af denne årsag vil der være mindre forskelle, såfremt du køber flere af de samme æsker. Vi gør dog vores bedste for, at de kommer til at se så ens ud som muligt.