Fotopuslespil til børn 4 brikker

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • 4 meget store puslespilsbrikker (9x9 cm. Hver).
  • Ideel til babyer fra 12 til 24 måneder.
  • Materiale: MDF (medium density fiberboard). Mærke: ChromaLuxe.
  • Leveres i personlig æske.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Personaliserede puslespil til børn

Puslespil er den bedste underholdning for voksne og børn, men især for sidstnævnte er de gavnlige for deres udvikling. På vores hjemmeside kan du designe puslespil til børn og dermed bruge mange timer på at have det sjovt.

Vores børnepuslespil er perfekte til babyer mellem 12 og 24 måneder. De er fremstillet af et stift materiale og er af meget store stykker, så de er nemmere at holde og lægge rigtigt. De består af fire stykker på hver 9x9 cm og leveres i en flot æske, hvor det samme design vil blive trykt på æsken som guide.

Hvis du ikke ved hvordan man laver et puslespil til børn på vores websted, kan vi blot oplyse dig om at det er nemt og simpelt at gøre. Vi tilbyder dig skabeloner, der gør det nemt at designe motivet til puslespillet. Hvis du er en kreativ sjæl, så har du også mulighed for at designe det helt fra bunden, med f. eks dit barns ansigt, en figur fra en tegneserie. Læg puslespil med dit barn og start med at udvikle han/hendes motoriske færdigheder og intelligens.