Personlige rektangulære håndklæder

håndklæde
75 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 58 min.

Størrelse
Detaljer
 • Størrelse: 30 cm (bredde) x 60 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sammensætning: 40% bomuld, 60% polyester. Tykkelse: 400 g / m2.
 • Egnet til vaskemaskine.
 • Oeko-Tex®.
 • Tryk og print kan tilføjes på den ene side. Bagsiden er hvid.
 • ID: #2875
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vaskeanvisning

 • Velegnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 40°.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryg ved lav temperatur.
 • Brug ikke tørretumbler.

Alle målinger af disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket af billede printet.

Design dit håndklæde med fotos

Der er ingen sommer uden sol, strand eller håndklæder. Nu har du muligheden for at genopfinde dit håndklæde og give det dit mest kreative og originale præg. Vores badehåndklæder med fotos er lige hvad du har brug for, hvis du ønsker at skille dig ud, fordi der ikke er noget andet som det, på hele stranden eller ved poolen. Det er en af ​​vores fordele, fordi takket være muligheden for at designe det selv, bliver din model 100% eksklusiv og personlig..

De er fremstillet af bomuld og polyester, og stoffet er amerikansk frotté, så de er modstandsdygtige. De har en rektangulær form, som de sædvanlige klassikere, men med det særlige, at du kan designe dem på den ene side nøjagtigt som du vil. Vi stiller forskellige skabeloner til rådighed, som du kan tilpasse, eller hvis du foretrækker det, kan du også designe dit strandhåndklæde fra bunden med dine yndlingsfotografier eller tekster.

Vi har forskellige størrelser, så du kan vælge den, der bedst passer til dine behov. Lav et personligt børnehåndklæde, et mere elegant, farverigt håndklæde med fotocollage... Nu har du muligheden for at få din drømme til at gå i opfyldelse.

Store håndklæder

Hvis du er en af ​​dem, der kan lide at være komfortabel og have et håndklæde med meget plads, anbefaler vi vores større modeller. De har den ideelle størrelse, så du kan slappe af, uden at skulle tænke på at få sand på dine fødder.

Størrelsen på disse håndklæder er også ideel, når der er små børn derhjemme. På grund af størrelsen, har du kun brug for at have et badelagenmed i din taske eller rygsæk. Du skal blot tænke på et design som du kan lide og dermed får du et personlig familiehåndklæde designet af og til dig.

Store badehåndklæder

De mest originale håndklæder

Hver detalje tæller, især når du ønsker at dekorere mere. Badeværelset er et af de vigtigste rum i ethvert hjem. Der er intet som at tage et godt bad efter en stressende arbejdsdag. Derfor er det vigtigt at lege med farver og designe en flot dekoration.

Hvis du vil have mest muligt ud af badet eller brusebadet, så anbefaler vi vores personlige håndklæder. De er lavet af blød bomuld, for at pleje huden mest muligt. De er ligesom de traditionelle badehåndklæder. Vores badehåndklæder har dog en særlig egenskab, at det er muligt at personalisere dem. Det vil sige, du kan designe dem nøjagtigt, som du ønsker. Vælg et fotografi, skab et smukt design, tilføj en sætning, ja faktisk lige hvad du vil! Hvis du ikke ved hvordan man dekorerer badehåndklæderne skal du ikke bekymre dig, for med vores online editor er det meget simpelt.

Du kan designe et helt sæt af badehåndklæder, da vi har forskellige størrelser, så du har et til ethvert behov: til vasken, kommoden og det største, der er ideelt til at tørre sig efter et brusebad.

Sådan organiserer du badehåndklæder

Hvis du ikke har meget plads, skal du udnytte hvert hjørne af dine rum, så alt er perfekt organiseret. Hvis du ikke ved hvordan du placerer badehåndklæder, så kan vi fortælle dig, at der er mange måder at gøre detpå. Det hele kommer an på rummet. Se herunder:

Badehåndklæder
 • I skabe: Hvis du har separat plads til disse, kan du nemt gemme den væk foldet eller sammenrullet. Afhængig af hvor mange du har, skal du vælge den ene eller den anden måde, så de alle er gemt væk, på den rigtige måde.
 • Kurv på vasken: Denne mulighed er normalt mere typisk for hoteller, men du behøver ikke udelukke det. Anbring den typiske lille kurv og placer de rullede håndklæder indeni. Det ser meget godt ud og giver et strejf af klasse til din håndvask.

Der er mange flere muligheder, du skal bare prøve at få mest muligt ud af rummet og have orden i tingene.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-mærket garanterer, at alle deres komponenter opfylder alle krav til kontrolkriterier, herunder tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse , mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsmærket er harmløse for huden.

OEKO-TEX Mærket