Personlige selvklæbende vinyl etiketter

ark med 68 etiketter
60 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 59 min.

Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 3 cm (bredde) x 0,7 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Hvert ark indeholder 68 etiketter.
  • Perfekt til små eller tynde genstande (f.eks. kuglepenne).
  • Nemme at pille af arket.
  • Vægt: 140 g/m2.
  • Den hurtigste og mest praktiske måde at markere objekter på.
  • ID: #16770
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige trykte vinyl klistermærker

Etiketterne er nyttige til mærkning af alle slags genstande, så alle vores ejendele kan identificeres på en nem og hurtig måde. De er ideelle til at sætte på alle former for skolemateriale: kuglepenne, blyanter, bøger, notesbøger, mapper ... og endda på tupperware eller vandflasker, så du undgår tab eller forveksling af vandflasker i klassen. Med vores personlige selvklæbende etiketter sparer du tid, penge og undgår den sædvandlige hovedpine, når noget bliver væk.

Og det stopper ikke her! Disse vinyl navnelapper er perfekte til at mærke f.eks. dit barns tennisketcher eller endda din babys sut. Skal din datter på camping? Bare rolig: Du kan også bruge dem til at markere hendes tandbørste, badesæbe og vandflaske.

Vores personlige selvklæbende etiketter er lavet af tynd vinyl, der passer perfekt på alle typer materiale. Vi har to forskellige former at vælge imellem: Den rektangulære form og den runde. Desuden kan du på den rektangulære form vælge mellem to størrelser: en lille (68 små etiketter) eller mellemstor (24 mellemstore etiketter) med samme design på et A5-ark. De er nemme at tage af arket. Når du ved det, kan du vælge de små til tegneblyanter, de mellemstore til bøger og de runde til f.eks. cykelhjelme.

I modsætning til konventionelle klistermærker er de personlige klistermærker på vores hjemmeside fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til kontinuerlig brug. De er ekstremt holdbare og tåler opvaskemaskine, køleskab og mikrobølgeovn. For at undgå udtværing anbefaler vi dog, at du undgår at komme i kontakt med alkohol eller andre kosmetiske produkter.

Med vores online redigeringsværktøj kan du designe dem, nemt og hurtigt, du kan vælge mellem mange af de designs, som vi tilbyder på vores hjemmeside, eller hvis du foretrækker det, kan du lave dit eget design fra bunden, uploade det ønskede billede, indsætte tekst, tegninger eller hvad du nu kommer i tanke om. Du skal blot vælge produktet og i vores online redigeringsværktøj designe dem, som du ønsker det.

Personlige selvklæbende vinyl etiketter

Design dine personlige klistermærker

Er skoelstarten ved at være rundt om hjørnet? Klistermærker til mærkning af genstande er en vigtig del af det at gøre klar til det nye skoleår i børnehaver og skoler. Både børn og voksne vil hurtigt kunne identificere materialet uden fejl. Da det er etiketter, der kan personaliseres 100%, kan du desuden lave eksklusive tegninger eller logoer, som let kan genkendes af selv de mindste børn, der endnu ikke kan læse deres navn.

Der er uendelige muligheder for personalisering, du kan lave dine etiketter fra bunden eller benytte dig af de mange designs, der findes på vores hjemmeside, til at mærke børnenes ejendele.

Nytteværdien af disse personlige etiketter eller vinyl klistermærker er ikke kun begrænset til de små: de kan også bruges til dem, der bor på kollegier, universiteter eller plejehjem, eller til at markere dine genstande på arbejdet. De er også ideelle for rejselystne: kufferter kan identificeres på et øjeblik, uden at du behøver at frygte, at de bliver væk eller løsner sig som typiske bagagemærker, der kan tages af og på.

Personlige selvklæbende vinyl etiketter