Personlige skolekitler

kittel
150 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 11 min.

Model
Farve

Detaljer

 • Størrelsesoversigt
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Indeholder 2 lommer, en på hver side.
 • Broderet tekst i samme farve som kitlen.
 • Materiale: bomuld og polyester.
 • Ærmer med elastiske manchetter.
 • Inklusive strop til ophængning på en bøjle.
 • Tåler vaskemaskine og tørretumbler.
 • ID: #16704-165691
 • Mere detaljer

Anmeldelser

Beskrivelse

Størrelsesguide

Før du afslutter din bestilling, er det vigtigt, at du konsulterer denne tabel for at sikre dig, at du vælger den rigtige størrelse til dit barn:

Størrelse A (cm.) B (cm.)
12 måneder 40-44 36-38
1-2 år 45-49 38-40
2-3 år 50-54 34-36 (med knapper) / 40-42 (uden knapper)
3-4 år 55-59 36-38 (med knapper) / 42-44 (uden knapper)
4-5 år 60-64 38-40
5-6 år 65-79 40-42

Mål A er målene fra kraven til den nedre del af skolekitlen, og mål B er ærmets samlede længde.

Målene er omtrentlige og kan variere en smule efter at have gennemgået produktets skære- og trykproces.

Personlige skolekitler størrelser

Personlige skolekitler til børnehaver

Vi ved alle, at når det er tid for vores børn at gå i børnehave eller skole, skal man gerne have en masse ting klar, til det særlige øjeblik. skolekitler er en vigtig ting at have med. Dette produkt er et must-have i de første år af deres skoletid. I nogle skoler er det endda obligatorisk.

Kitlerne bruges hovedsageligt med det formål at forhindre, at børnene får pletter på deres tøj ved de aktiviteter, de regelmæssigt laver i børnehaven eller skolen.

Det stof, som børnenes skolekittel er fremstillet af, er noget som vi finder meget vigtigt, og som vi skal tage hensyn til. Vores skolekittel er fremstillet af polyester og bomuld. Det bliver en superblød, kølig og behagelig skole eller børnehavekittel, som dine børn vil have det behageligt i. Dens komponenter er fremragende for de små, idet de undgår allergier og fordi det er besværligt at svede..

Vichy designet er et design, der aldrig går af mode. Det er en klassiker, der altid glæder både forældre og børn. Vælg den farve, som dit barn bedst kan lide, blandt de mulige farver, og giv kitlen et personligt navn, så den ikke kan forveksles med klassekammeraternes kitler.

Du kan vælge mellem to forskellige modeller:

Model uden knapper: Denne model har en elastik i nakken for at gøre det nemmere at tage frakken af og på og på og har manchetter med elastikbånd. Den har også en strop, så den nemt kan hænges op på bøjlen i skolen eller børnehaven.

personlige skolekitler

På forsiden har den en lomme, hvilket er et aspekt, som vi også finder meget vigtigt, da vi ved, at de små vil kunne opbevare de små skatte som de finder i løbet af dagen, i den. Fra lommetørklæder, en sten, som deres bedste ven har givet dem, eller en tegning, de har farvelagt den pågældende dag.

Der vil være et broderet navn på lommen med hvid farve, for at gøre det lettere at identificere, hvem de enkelte kitler tilhører. Det er noget, der normalt, næsten i de fleste tilfælde, kræves af skolen, at alt har et mærke med navn, så elevernes ting og sager, ikke forsvinder.

Skolekitlen fås i flere forskellige størrelser. De kan tage den på selv, praktisk talt uden hjælp fra en voksen.

Model med knapper:

Denne model er udviklet til børn, der er i deres anden fase af deres skolegang, dvs. når de allerede er gået over til "voksen-skolen". Den er lukket med knapper. Også trykt i vichy-kvadrater i forskellige farver, som du kan vælge imellem. Den har også elastiske manchetter, hvilket er meget praktisk for ikke at gøre ærmerne på T-shirts beskidte. Den har også en strop til at hænge den på bøjlen, når den ikke er i brug.

Kitlen med knaper, er fremragende fra treårsalderen, når de små begynder at lære at lukke deres tøj, at få fingerfærdighed, når de klæder sig selv på, og selv når de lærer at binde deres sko.

Den fås i flere forskellige størrelser. Og den har to lommer, en på hver side af skolekitlen foran, og en krave, der også er lavet af samme stof som skolekitlen.

børnahavekitler med broderet navn

Broderiet af navnet i tilfælde af kitlen med knapper vil blive udført i samme farve som den valgte kittel, f.eks. hvis du vælger en kittlel med røde vichy-ruder, vil broderiet blive udført i rødt.

Det er vigtigt at huske på, at kitlen skal dække det tøj, der bæres under den, og derfor skal den være løs nok til at være behagelig i efterårs- og vintermånederne, hvor børn har tendens til at bære mere tøj. Du skal huske på, at kitler er store størrelser, så det anbefales ikke at tage mere med end den størrelse, dit barn har brug for. Den ideelle længde er under knæene. Det vil dække en stor del af deres tøj. Dine børn vil være kongerne i skolen med deres nye personlige skolekitler.

Gør dit barns skolekittel personlig med navn

Skolekitlen vil aldrig mere forsvinde, da der ikke vil være nogen forvirring om, hvilken kittel der er deres. Nu skal du blot vælge den model, der passer bedst til deres smag og alder, vælge farve, skrive deres navn, og så sørger vi for, at det ser perfekt ud.

Fordele ved at bruge skolekitler

Alle os, der har små børn, ved, at den største fordel ved at have vores små børn i skole kitler er at forhindre dem i at plette eller ødelægge det tøj, de har på indenunder. Men vi vil gerne nævne andre fordele ved denne smukke artikel.

 • De er komfortable: Dit barn vil kunne udforske verden uden at bekymre sig om andet. Husk blot at vælge den rigtige størrelse, så de sidder løst, og så de kan bevæge sig frit.
 • Let at vaske: stoffet, som vores kitler er lavet af, er super nemme at vaske. Selv om der er nogle pletter, som er vanskelige at fjerne på grund af det materiale, de er lavet af, er målet at beskytte tøjet nedenunder, som er mere værdifuldt.
 • De er med til at skabe vaner og rutiner: Der er mange job, der har deres egne uniformer, f.eks. toiletter, kokke osv. Når vores børn går i skole, kan de også få vanen til at bære deres skolekitler. På denne måde lærer vi dem, at der er lejligheder, hvor det er vigtigt at have en kittel på, for at udføre visse opgaver.
 • De giver børnene mulighed for at prøve grænser af: En skolekittel giver vores børn mulighed for at eksperimentere og manipulere med de materialer, de præsenteres for, på en afslappet måde, da de ikke beskadiger deres tøj, og de vil kunne nyde alle aktiviteter som aldrig før.

Nu skal du bare overveje, hvilken model der passer bedst til dine behov, og du skal personliggøre den med navnet på dem. Vi sørger for, at den er unik og perfekt.