Personaliserede vedhæng

Der er 11 tilgængelige produkter

Graverede vedhæng i stål

Der er gaver, der er mere originale end andre. Dog er der få gaver, der repræsenterer kærlighed så meget som personlige vedhæng og halskæder. Et vedhæng, en halskæde eller en medalje med indgraveret foto, er en romantiske gave, der viser at du elsker din kæreste eller kone meget højt. Det kan selvfølgelig også være en speciel gave til din mor, bedstemor, veninde osv.

På denne side kan du personliggøre et vedhæng med et navn, initialer eller endda et fotografi. Uanset hvad vil det design du vælger, blive indgraveret direkte på vedhænget eller medaljen.

Du kan vælge mellem flere forskellige former: de klassiske runde vedhæng (også kaldet "graverede medaljer"), rektangulære, aflange, formet som en pige eller dreng, og endda romantiske hjerteformede graverede vedhæng, en perfekt gave til jubilæer, valentinsdag eller blot som en lille overraskelse til din partner.

Den mest populære mulighed er at personliggøre vedhæng med et navn eller en særlig dato. Dog kan du også vælge et fotografi, som takket være lasergraveringens præcision vil blive perfekt indgraveret på overfladen.

Graverede vedhæng er ikke kun en perfekt gave til de forelskede og par. Det er også en perfekt gave til en mor, da du kan vælge at lave en halskæde med børnenes navn eller deres fødselsdato. En søn eller datter er "det vigtigste" i enhver mors eller fars liv, hvilket gør vedhæng med børnenes foto eller navne til et sikkert hit. Desuden er det også en gave, der vil begejstre og blive gemt i hele livet.

Kvinde med personligt indgraveret bedhaeng

Originale vedhæng

Udover de klassiske vedhæng med de mest standardiserede former findes der også andre mere originale halskæder og vedhæng. Vi vil gerne fremhæve vores vedhæng med aroma. Det er vedhæng, der er formet som en lille æske, der kan åbnes. Indeni er der en lille svamp, som du kan tilføje et par dråber parfume på. Det er en perfekt gave til en person, der elsker at sprøjte sig selv til med parfume. Du kan eventuelt komme et par dråber af personens yndlingsparfume på, før du giver den som gave. Husk at du kan gravere tekst på det også, og gøre den til en endnu mere speciel gave med en unik aroma.

Vores "Livets Træ" vedhæng er også en flot gave a fremhæve. Det er et symbol med en særlig betydning. Stammen symboliserer personens ældring sammen med dem som han/hun har kærest. Grenene symboliserer de forskellige veje vi følger i livet, afhængigt af de beslutninger vi træffer til enhver tid. Dette vedhæng har også farverige indlæg.

Sidst men ikke mindst fremhæver vi vedhæng, der indeholder medaljer i form af en pige eller dreng og er ideelle til dem, der leder efter vedhæng med børnenes navn indgraveret på ståloverfladen.

Hvad hedder et vedhæng med foto indeni

Vedhæng med billeder i er også kendt som en medaljon. I sin oprindelige betydning var en medaljon et vedhæng i form af en lille æske, hvori man opbevarede en lille hårlok fra en datter, søn eller en anden særlig person, så man altid kunne have dem med sig. I dag er denne type gave mindre populær, men der findes stadig konceptet med personlige fotomedaljoner, som er en anden måde at kalde personlige vedhæng med et foto indgraveret på halskæden eller medaljen.

Personaliseret graveret splittet hjerteformet vedhæng for par