Personlige stearinlys

36,98 kr.
antal:
Stearinlys
Vælg en mulighed: Gennemsigtige glas
 • Størrelse: 5ø (bredde) x 6 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Lys med forskellige dufte: det hvide dufter af vanilje, det røde af jordbær, det blå af lavendel og det grønne af æble.
 • Lysmateriale: hvid paraffinvoks.
 • Den leveres i en gennemsigtig lysestage af glas.
 • Personaliseres ved gravering på glaslystestagens overflade.
 • ID: #16596
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
3170dfb6109a703ae4438502456aea5aa2e7bba7
5e2af411a31921d58376f52b2bb91f19367930f9
468e202d824c8e8e7c38c3dca38224374d5a418d
e6f441cdf7ee6bd89a31f6e573a6f8ebc7b34a9a
f302960d21f1015ff3a316064a9d4439a96bf49b
be87002802d31e73a3d795aabe94c7a9f887668f
3ed9be73726656f37f2fcc3f2c7698c37453237c
0919fc2b2503c593a75fd7e21aaa7b95d1ad19fa
Se alle billederne

4,04
128 Anmeldelser
5
55 %
4
14 %
3
17 %
2
9 %
1
5 %
Customers Reviews
user social avatar
Rie (Roskilde, DK)
købte: Duftlys i gennemsigtige glas
18/01/2023
"super lige som vist på billede"
E
Elen darbinyan (Odense nv, DK)
købte: Duftlys i gennemsigtige glas
26/12/2022
"Meget lille "
B
Betul (Herning, DK)
købte: Duftlys i farvede glas
10/10/2022
"De var helt præcis som de skulle være og helt klart bedre "
user social avatar
Maja schneider (Rødkærsbro, DK)
købte: Duftlys med trælåg
16/09/2022
"Duftlysene var pakket godt ind, så de ankom intakte. Meget flot udført og med rigtig god duft."
user social avatar
Ha (København sv, DK)
købte: Duftlys i gennemsigtige glas
19/05/2022
"Meget småt og næsten ikke til at læse "
Beskrivelse

Personlige duftlys

Der er ingen tvivl om, at duftlys har fundet en plads i de flestes hjem og er blevet en af de mest anvendte dekorative produkter, der findes på markedet. Det, der tidligere blot blev brugt til at give lys i hjemmet, er nu næsten som at rejse, da de fortryllende dufte som lysende afgiver, kan trylle os til eksotiske steder langt væk.

Duftlys har en slags magi, fordi vi takket være deres flamme formår at give vores hjem en varm atmosfære, mens atmosfæren er imprægneret med dufte, der kan få dig til at rejse til dit yndlingssted eller yndlingsland på ingen tid.

Vi ønsker at være en del af denne magi. Nu kan du personliggøre dine duftlys til at dekorere ethvert hjørne af dit hjem eller til at få en original og unik gave til den person, du på nuværende tidspunkt har i tankerne.

På vores hjemmeside kan du finde forskellige stearinlys, der passer til en hvilken som helst anledning. Nogle modeller med forskellige farver og andre, hvor farven er forbundet med en duft, der fortryller dine sanser, uden at du lægger mærke til det.

Vælg det perfekte stearinlys til enhver lejlighed

 • Duftlys med trælåg: Disse lys er ideelle til en romantisk middag, som dekoration til hjemmet eller som en detalje til arrangementer og events. Du kan personliggøre bambuslåget på stearinlyset med et af de designs, vi tilbyder eller du kan tilpasse det helt fra bunden med en hvilken som helst idé som du kan tænke på. Den er personliggjort ved direkte trykning på låget, så dit design eller billede kommer til at fremstå i fuld farve. Du kan bestille fra et stk, til lige så mange som du vil. Den har en vaniljeduft, der vil glæde alle, og dens varme vil betage lugtesansen så meget, at du vil have lyst til at sætte en i hvert rum i hjemmet. Den er lavet af glas, låget er lavet af bambus, og du modtager den i en smuk individuel æske med et økologisk design. Vi er sikre på, at du vil elske det.
 • Duftlys i metalæske: Med dette smukke lys vil du gøre enhver personlig glad. Det er et stearinlys, der modtages i en lille metalæske med et låg med et gennemsigtigt vindue, som du kan personliggøre med en sætning eller et navn på æsken. Duften af vanilje er særlig varm og fredfuld. Du kan vælge mellem forskellige farver alt efter begivenheden og personen som det skal gives til.
 • Duftlys i farvet glas: Dette lys vil helt sikkert overraske den, der modtager det. Lyset modtages i en lysestage i glas i forskellige farver, og du kan vælge mellem flere forskellige farver alt efter din smag. Du vil også få en række forskellige aromaer, der kan overraske de mest raffinerede næster. Du kan personliggøre glasset med et af vores designs eller tilpasse det efter din smag for at gøre det unikt.
 • Duftlys i klart glas: en klassiker, der aldrig går af mode. Vores duftlys i klart glas er perfekt til enhver begivenhed. Du kan vælge mellem forskellige farver af stearinlys, og hvert lys har en anden duft, f.eks. har det røde stearinlys en helt særlig hindbærduft. Hver enkelt af dem vil helt sikkert overraske dig på en særlig måde. Du kan personliggøre glasset med et design efter eget valg. Vi sørger for at indgravere det på glasset, så det bliver perfekt.

Afhængigt af deres duft kan duftlys forbedre vores humør og skabe unikke og intime øjeblikke med vores familie, venner eller endda øjeblikke af ensomhed og ro, som vil forblive indgraveret i vores hukommelse for evigt. Du skal blot vælge den model og den personlige udformning du ønsker, og så er det bare at finde den perfekte lejlighed til at nyde dens aromaer og varme.

Personlige stearinlys til barnedåb og andre begivenheder

Vi elsker alle at modtage en gave til de begivenheder, vi deltager i, og hvis den også er personlig, er det kun endnu bedre for så ved du, at de mennesker har tænkt på dig, når du holder den i dine hænder. Personlige duftlys er den perfekte gave til bryllupper, barnedåb, konfirmationer og enhver anden begivenhed, hvor du ønsker en unik gave til dine gæster.

Du kan tilføje et stearinlys med navn ved hver gæsts plads og bruge det som et slags bordkort.

Du kan personliggøre dem med dit bryllupslogo, navnet og datoen for det barn, der skal konfirmeres, eller med en børnetegning og dåbsdatoen. Ethvert design vil se fantastisk ud, fordi selve stearinlyset er perfekt, både størrelsesmæssigt og præsentationsmæssigt og i den lille æske med øko-design gør det til den ideelle detalje til den særlige begivenhed.

Overrask dine gæster med et personligt duftlys!

Fordele ved duftlys

Duftlys giver mange fordele for dem, der bruger dem, og hvis du tænker på de mange smukke øjeblikke i vores liv, så er det noget vi bruger, igen og igen.

De hjælper os med at slappe af når vi kigger på flammen, dens former, dens forskellige farver ... Det er noget, der tiltrækker vores opmærksomhed Desuden bliver resten af vores sanser stimuleret af den vaniljearoma som duftlyset har. Det er en anderledes måde at koble af på..

Personlige duftlys med billeder og tekster

Det er også meget almindeligt at høre, at stearinlys renser atmosfæren, tiltrækker positive energier og jager negative energier væk, især med lyse stearinlys som vores personlige stearinlys.

Stearinlys bruges også ofte til at forbedre koncentrationen. Når du er i en tid med eksamener lige rundt om hjørnet eller en hvilken som helst situation, der overvælder dig, sp tænd et par duftlys og slap af. Efterfølgende vil du igen have mulighed for at koncentrere dig, og du vil finde ny energi som du ikke havde før.

Stearinlys har også evnen til at skabe en intim atmosfære. Hvem har ikke drømt om en romantisk middag med stearinlys? Når du er sammen med en særlig person, slår det gnister, og det øjeblik er allerede perfekt i sig selv, men hvis vi også tilføjer det bløde lys fra vores duftlys, skaber vi den perfekte atmosfære til den særlige lejlighed.

Gå ikke glip af muligheden, for at personliggøre dit eget duftlys hos os og overraske den særlige person, dig selv eller dine gæster med denne perfekte detalje.

Luk øjnene, slap af, tag en dyb indånding, og nyd dit personlige duftlys.

Personlige duftlys med navn

Vigtige anbefalinger

 • Lad ikke stearinlyset brænde uden opsyn af en voksen.
 • Hold dem væk fra børn og kæledyr.
 • Hold stearinlys væk fra brændbare genstande.
Tags af Personlige stearinlys