Personlige stearinlys

stearinlys
52 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 16 timer 45 min.

Model
Farve
Detaljer
 • Størrelse: 3 cm (højde) x 6ø cm (diameter)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Vanilje duftlys.
 • Lysmateriale: hvid paraffinvoks.
 • Metalæske med gennemsigtigt låg. Vælg mellem forskellige farver.
 • Kan personliggøres ved gravering på overfladen af metalæsken.
 • ID: #16586-111036
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige duftlys

Der er ingen tvivl om, at duftlys har fundet en plads i de flestes hjem og er blevet en af de mest anvendte dekorative produkter, der findes på markedet. Det, der tidligere blot blev brugt til at give lys i hjemmet, er nu næsten som at rejse, da de fortryllende dufte som lysende afgiver, kan trylle os til eksotiske steder langt væk.

Duftlys har en slags magi, fordi vi takket være deres flamme formår at give vores hjem en varm atmosfære, mens atmosfæren er imprægneret med dufte, der kan få dig til at rejse til dit yndlingssted eller yndlingsland på ingen tid.

Vi ønsker at være en del af denne magi. Nu kan du personliggøre dine duftlys til at dekorere ethvert hjørne af dit hjem eller til at få en original og unik gave til den person, du på nuværende tidspunkt har i tankerne.

På vores hjemmeside kan du finde forskellige stearinlys, der passer til en hvilken som helst anledning. Nogle modeller med forskellige farver og andre, hvor farven er forbundet med en duft, der fortryller dine sanser, uden at du lægger mærke til det.

Vælg det perfekte stearinlys til enhver lejlighed

 • Duftlys med trælåg: Disse lys er ideelle til en romantisk middag, som dekoration til hjemmet eller som en detalje til arrangementer og events. Du kan personliggøre bambuslåget på stearinlyset med et af de designs, vi tilbyder eller du kan tilpasse det helt fra bunden med en hvilken som helst idé som du kan tænke på. Den er personliggjort ved direkte trykning på låget, så dit design eller billede kommer til at fremstå i fuld farve. Du kan bestille fra et stk, til lige så mange som du vil. Den har en vaniljeduft, der vil glæde alle, og dens varme vil betage lugtesansen så meget, at du vil have lyst til at sætte en i hvert rum i hjemmet. Den er lavet af glas, låget er lavet af bambus, og du modtager den i en smuk individuel æske med et økologisk design. Vi er sikre på, at du vil elske det.
 • Duftlys i metalæske: Med dette smukke lys vil du gøre enhver personlig glad. Det er et stearinlys, der modtages i en lille metalæske med et låg med et gennemsigtigt vindue, som du kan personliggøre med en sætning eller et navn på æsken. Duften af vanilje er særlig varm og fredfuld. Du kan vælge mellem forskellige farver alt efter begivenheden og personen som det skal gives til.
 • Duftlys i farvet glas: Dette lys vil helt sikkert overraske den, der modtager det. Lyset modtages i en lysestage i glas i forskellige farver, og du kan vælge mellem flere forskellige farver alt efter din smag. Du vil også få en række forskellige aromaer, der kan overraske de mest raffinerede næster. Du kan personliggøre glasset med et af vores designs eller tilpasse det efter din smag for at gøre det unikt.

Afhængigt af deres duft kan duftlys forbedre vores humør og skabe unikke og intime øjeblikke med vores familie, venner eller endda øjeblikke af ensomhed og ro, som vil forblive indgraveret i vores hukommelse for evigt. Du skal blot vælge den model og den personlige udformning du ønsker, og så er det bare at finde den perfekte lejlighed til at nyde dens aromaer og varme.

Personlige stearinlys til barnedåb og andre begivenheder

Vi elsker alle at modtage en gave til de begivenheder, vi deltager i, og hvis den også er personlig, er det kun endnu bedre for så ved du, at de mennesker har tænkt på dig, når du holder den i dine hænder. Personlige duftlys er den perfekte gave til bryllupper, barnedåb, konfirmationer og enhver anden begivenhed, hvor du ønsker en unik gave til dine gæster.

Du kan tilføje et stearinlys med navn ved hver gæsts plads og bruge det som et slags bordkort.

Du kan personliggøre dem med dit bryllupslogo, navnet og datoen for det barn, der skal konfirmeres, eller med en børnetegning og dåbsdatoen. Ethvert design vil se fantastisk ud, fordi selve stearinlyset er perfekt, både størrelsesmæssigt og præsentationsmæssigt og i den lille æske med øko-design gør det til den ideelle detalje til den særlige begivenhed.

Overrask dine gæster med et personligt duftlys!

Fordele ved duftlys

Duftlys giver mange fordele for dem, der bruger dem, og hvis du tænker på de mange smukke øjeblikke i vores liv, så er det noget vi bruger, igen og igen.

De hjælper os med at slappe af når vi kigger på flammen, dens former, dens forskellige farver ... Det er noget, der tiltrækker vores opmærksomhed Desuden bliver resten af vores sanser stimuleret af den vaniljearoma som duftlyset har. Det er en anderledes måde at koble af på..

Personlige duftlys med billeder og tekster

Det er også meget almindeligt at høre, at stearinlys renser atmosfæren, tiltrækker positive energier og jager negative energier væk, især med lyse stearinlys som vores personlige stearinlys.

Stearinlys bruges også ofte til at forbedre koncentrationen. Når du er i en tid med eksamener lige rundt om hjørnet eller en hvilken som helst situation, der overvælder dig, sp tænd et par duftlys og slap af. Efterfølgende vil du igen have mulighed for at koncentrere dig, og du vil finde ny energi som du ikke havde før.

Stearinlys har også evnen til at skabe en intim atmosfære. Hvem har ikke drømt om en romantisk middag med stearinlys? Når du er sammen med en særlig person, slår det gnister, og det øjeblik er allerede perfekt i sig selv, men hvis vi også tilføjer det bløde lys fra vores duftlys, skaber vi den perfekte atmosfære til den særlige lejlighed.

Gå ikke glip af muligheden, for at personliggøre dit eget duftlys hos os og overraske den særlige person, dig selv eller dine gæster med denne perfekte detalje.

Luk øjnene, slap af, tag en dyb indånding, og nyd dit personlige duftlys.

Personlige duftlys med navn

Vigtige anbefalinger

 • Lad ikke stearinlyset brænde uden opsyn af en voksen.
 • Hold dem væk fra børn og kæledyr.
 • Hold stearinlys væk fra brændbare genstande.