Personlige stjerneformede etiketter på rulle med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Hver etiket leveres med dit motiv.
  • Praktisk rulleformat.
  • Høj kvalitet. I fulde farver.
se mere
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Stjerneformede etiketter og klistermærket på rulle

Udskift de sædvanlige klassiske klistermærker, og giv dem et magiske touch med vores personlige selvklæbende klistermærker. Hver rulle indeholder mindst 25 personaliserede etiketter, men du kan bestille alle dem som du vil o multipla på 25 stk. Du opnår større mængderabat, jo flere klistermærker med dit design som du bestiller.

Vores udvalg af klistermærker på rulle er blandt andet stjerneformede og kan fås i forskellige størrelser, så du kan beslutte, hvilket passer bedst til det, du leder efter. Det er et meget alsidigt produkt, og det bedste er, at du kan designe dem nøjagtigt, som du vil, med dine yndlingsfotos, tekster eller designs og dermed få en rulle med personlige klistermærker og etiketter med stjerneform, lavet af dig.

De sendes beskåret, så selve stjernen kan klistres af rullen og klistres på andre overfladen. De mest populære anvendelser af dette produkt er selvfølgelig som etiket til gaver, men de kan selvfølgelig også bruges til andre ting: mærke børnebøger og skoleartikler, på konvolutter eller lykønskningskort osv.

En anden meget hyppig anvendelse er som klistermærker til lærere. Læreren kan tilpasse dem med motiverende beskeder, og tilføje dem til de rettede hjemmeopgaver hos eleverne.

Om vores etiketter

Vores etiketter på rulle, er lavet af overtrukket papir med permanent akryl klæbemiddel for en bedre fiksering på overfladen. For at opnå en længere holdbarhed af etiketterne skal du tage vores anbefalinger i betragtning:

  • Opbevaringsområdet for disse skal være tørt og rent.
  • Opbevar materialet i originalemballagen, når det ikke er i brug for at beskytte det mod støv og forurening.
  • Udsæt ikke det for direkte sollys eller varme kilder.