Personlige strygemærker til tøj

Personlige strygemærker til tøj

etiket
45 kr.
Mængderabat

Form
Detaljer
 • Størrelse: 9 cm (bredde) x 13 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: twillvævning (35 % bomuld, 65 % polyester). Tykkelse: 190/195 gr/m².
 • Termoklæbende: stryges på ca. 30-45 sekunder.
 • Læg en klud af bomuld mellem strygejernet og etiketten, før du stryger.
 • Egnet til vaskemaskine og tørretumbler.
 • ID: #16880
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige navnelapper

Strygemærker også kaldes navnelapper er et tilbehør til tøj, der har mange funktioner og anvendelsesmuligheder. Disse mærker klæber sig helt fast på tøjet med et almindeligt strygejern. Du skal blot stryge mærkerne på det ønskede stykke tøj og så vil det sætte sige fast. Før strygning bør du lægge en bomuldsklud mellem strygemærket og strygejernet for at undgå at brænde mærket og for at beskytte den, når du stryger.

Vi har navnemærker i forskellige former og størrelser, men de har alle de samme kendetegn: de er personlige navnelapper. Når du afgiver din bestilling, kan du tilføje et foto, billede, navn, tekst, logo, logo, sætning osv. Vi har flere foruddesignede skabeloner, så du kan vælge den, du bedst kan lide, og tilføje de ændringer, du har brug for. Eller hvis du ønsker et 100 % personligt design fra bunden, kan du lave dine mærker efter eget ønske uden at bruge de skabeloner som vi stiller til rådighed for dig.

Når mærkerne er blevet påført, kan de tåle maskinvask og tørretumbling (så længe selve tøjet tåler at blive vasket i vaskemaskine, og tørret i tørretumbler).

Sådan stryger du strygemærket på tøj

 1. Placer mærket på det ønskede sted.
 2. Læg en bomuldsklud mellem strygejernet og mærket. Vær forsigtig med sarte beklædningsgenstande.
 3. Før strygejernet hen over mærket i 30 til 45 sekunder.
 4. Når mærket er fastgjort, stryges den på bagsiden i 30 til 45 sekunder.
 5. Brug ikke tøjet, før det er helt afkølet.
 6. Hvis det ikke er blevet godt fastgjort, skal du give mere varme til strygejernet.
 7. Må ikke renses.
 8. Du kan fjerne det ved at anvende strygejernet igen ved "bomuldstemperatur".
 9. Vi anbefaler ikke dampstrygning.

Hvad kan navnelapperne bruges til?

Personlige tøjmærker kan bruges i mange forskellige sammenhænge:

Strygemærker til børnetøj

Det er muligt, at det er den første anvendelse, der falder os ind, hvad enten vi tænker på vores barndom med de lappede bukser, som vores mor plejede at give os på efter at stoffet på knæet gik i stykker, når vi legede udenfor eller i skolen. Med vores egne børn gentager disse situationer sig hele tiden, og med disse varmeklæbende mærker kan du dække hullerne i bukserne på en nem og enkel måde.

Personlige strygemærker

Det bedste er, at de kan personaliseres 100 %, så du kan lave navnemærker, der passer til det tøj, der skal repareres. De skal have samme farvemønster, eller et mønster, der passer godt sammen. Eller du kan lade dit barn vælge et hvilket som helst design til de hullede bukser: sin yndlings tegneseriefigur, sit yndlingsdyr osv. På få sekunder kan du med et strygejern derhjemme sætte lappen fast på bukserne og dække hullet til uden problemer.

Med logo på sportshold

En af de designs, vi har til rådighed, er logoet på et sportshold. Dette er ideelt til sportshold af enhver art: fodboldhold, basketball, håndboldhold til hockeyhols osv. Du kan trykke dit holds logo på disse personlige patches til tøj og sætte dem fast på alle spillernes trøjer eller shorts.

Logoes farver skal respekteres fuldt ud og skal være klart synlige. Og logoet vil se meget professionelt og elegant ud.

Arbejds- og erhvervstøj

Til virksomheder, kontorer, sikkerhedsvagter eller andre erhverv. Navnelapperne kan laves med dit logo eller firmanavn og stryges på din T-shirt, jakke, skjorte eller arbejdsvest. Det giver et meget mere professionelt og corporate image til arbejdstøjet for alle ansatte i samme virksomhed.

Logoer kan bruges til at identificere virksomheder, selskaber, skoler, universiteter, foreninger, klubber osv., og det er meget nyttigt at kunne lave navnemærker med disse logoer for at styrke følelsen af at tilhøre den samme gruppe.

Til mode og æstetik

Navnelapper er også meget efterspurgt som et æstetisk supplement til udsmykning af tøj, rygsække, sportstasker osv. F.eks. kan en rektangulær patch bruges til at lave et mærke med et flag fra et hvilket som helst land, bevægelse, kollektiv ... og derefter kan mærket fastgøres på tøj eller tekstiltilbehør efter eget valg.

Personlige strygemærker

Du kan også lave strygemærker med logoer fra rockbands, film, bilmærker osv... kort sagt, ethvert design eller billede, du ønsker. Strygemærket kan derefter placeres på f.eks. ærmet på en jakke eller pynte på en vest, der er fuld af mærker.

Du kan lave en hvilken som helst personlig navnelap med dit holds startnummer, din jakke, sweatshirt, bukser, rygsæk eller et hvilket som helst andet stykke tekstilbeklædning.

På hvilke beklædningsgenstande kan de personlige patches bruges?

Disse stryge patches kan anbringes på enhver beklædningsgenstand eller tekstilprodukt, der har glatte områder, hvor de kan fastgøres. T-shirts, sweatshirts, bukser, jakker, sweatshirts, skjorter, jakker, jakker, rygsække, sportstasker, kasketter osv.

Når du stryger navnelappen, skal du lægge et slags bagepapir mellem tøjet, lappen og strygejernet. På denne måde behøver du ikke stryge direkte på tøjet og lappen, men du stryger på dette ark af materiale, der er modstandsdygtigt over for strygejernets direkte varme.

Personlige patches til engros- og privatkunder

Vores specialiserede maskiner til fremstilling og trykning af strygemærker gør det muligt for os at levere til både professionelle og private personer. For privatpersoner er det muligt at købe strygemærker fra kun 1 enhed: der er ingen minimumsbestillingskrav. Til fagfolk og virksomheder er der derimod mulighed for mængderabatter. Så jo flere identiske enheder af det samme plaster, jo billigere bliver hver enhed.

Da vi desuden har maskiner, der udelukkende er skabt til fremstilling af denne type strygemærker, sikrer vi den bedst mulige kvalitet, farveskarphed, modstandsdygtighed og slutresultat.

Personlige strygemærker med foto til at stryge på tøjet