Personlige træ magneter

44,07 kr.
antal:
#16666
Vælg en mulighed: Rekantuglær træmagnet
  • Størrelse: 6 cm (bredde) x 9 cm (højde) x 0,4 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Flade magneter i forskellige former.
  • Materiale: træ.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image

user social avatar
Cristiana (Gondomar, PT)
købte: Rekantuglær træmagnet
30/07/2022
"Artiklen var upåklagelig"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
T
Teresa (Lisboa, PT)
købte: Rekantuglær træmagnet
29/07/2022
"Billedet er ikke 100% som i træ"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Marta (Valencia, ES)
købte: Firkantet træmagnet
28/07/2022
"Tegningen er meget god. Magneten er en smule skrøbelig."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
C
Claudia (Pianoro, IT)
købte: Hjerteformet træmagnet
14/07/2022
"Desværre er billedets korn lidt sløret, og det gengiver ikke særlig godt. Alt i alt er det dog en god gaveidé."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
L
Laura (Zaragoza, ES)
købte: Firkantet træmagnet
04/07/2022
"Produktet er lige som jeg havde forventet. Kvaliteten af printet er fantastisk, træet er synligt, hvilket giver det et meget originalt præg, og magneten er meget modstandsdygtig."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Originale personlige magneter af træ

Magneter er et af de dekorative elementer, som vi har kendt til, i de sidste mange år. Der findes mange typer, men foto magneter af træ har en særlig charme. De giver varme og elegance til enhver magnetisk overflade. Desudenholder de længere, i forhold til de klassiske porcelænsmagneter, som kan gå i stykker, når de bliver tabt på gulvet. Det sker ikke med magneter, der er fremstillet af træ. De har et fremragende finish og kan altså modstå at blive tabt på gulvet, eller til andre slag.

Træmagneter er smukke i sig selv, men hos Wanapix er de endnu pænere, fordi du kan personliggøre dem efter eget ønske. De er ideelle både til at dekorere køleskabet i dit hjem og til at lave en original og anderledes gave.

Vores træmagneter er af høj kvalitet og er også perfekte til som gave til virksomheder, som kan designe en magnet med deres logo eller brand image til at give til deres kunder. Du kan også vælge mellem forskellige former, alt efter hvilken form der passer bedst til de ideer du har i tankerne.

Det er en dejlig gave til at overraske, dem du holder af og også til at opbygge kundetilfredshed og loyalitet hos nuværende og nye kunder i din virksomhed eller forretning. Hos Wanapix ved vi, hvor vigtigt det er at give kvalitetsprodukter som gaver, og derfor er vores personlige træmagneter den perfekte gave til kunder.

Lav din egen magnet af træ med billede til enhver lejlighed

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, så du kan personliggøre din træmagnet med sætninger, tegninger, navne, citater osv. Og hvis du ikke finder et design, der passer til det du leder efter, skal du ikke bekymre dig, for med vores online redigeringsværktøj er det meget nemt at designe. Du kan nemt og hurtigt designe din egen træmagnet med eget design.

Personlig træ magnet med eget billede tekst og navn

Hvis du ønsker at overraske nogen uden at skulle bruge mange penge, er dette den detalje, du leder efter. Du skal blot lade fantasien få frit løb, skabe et flot design blandt de designs som vi tilbyder, eller lave et helt nyt. Vi skal nok sørge for, at det kommer til at se perfekt ud.

Tags af Træ magneter