Personlige trofæer af akryl

trofæ
150 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 44 min.

Model
Detaljer
 • Størrelse: 13 cm (bredde) x 13 cm (højde) x 2 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Direkte print på Akryl.
 • Leveres i et elegant sort etui med silkeinteriør.
 • ID: #17080
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige trofæer af akryl

Hvis du leder efter en enkel, økonomisk, men samtidig unik gave til at minde personen om, hvor vigtig vedkommende har været, eller til at huske et særligt øjeblik i deres liv, er vores personlige akryltrofæer det, du har ledt efter: Det er et produkt af høj kvalitet, der skaber en spektakulær dybdeeffekt, der giver et udseende af et 3D-produkt. Trykningen sker direkte på overfladen af det gennemsigtige akryl.

Vi har trofæer i forskellige former, og de kan placeres på en flad overflade takket være deres tykkelse og bredde. Gør dem personlige med et foto, et design, et logo eller en tekst efter eget valg, og lad dig imponere over resultatet! De leveres i en elegant sort papæske med hvidt silkeinteriør og et bånd, der gør det nemt at tage trofæet ud af æsken.

Personliggør en trofæplade af akryl til enhver lejlighed

En af de første ting, vi tænker på, når vi ønsker at hædre, lykønske eller fremhæve en persons arbejde eller forudsætninger, er et personligt trofæ. Dette trofæ er et symbol for den indsats, kærlighed og dedikation, som en person har gjort på et tidspunkt i sit liv, hvad enten det er inden for sport, på en bryllupsdag, på dagen hvor han/hun bliver pensionist. Det er selvfølgelig også en ideel gave til mors og fars dag: hvor er det skønt at modtage en gave, der siger, at du er den bedste mor eller far!

Personlige trofæer i metakrylat er en meget rørende detalje, der vil skabe et minde for livet. Når du skal personliggøre et af disse produkter, kan du vælge mellem en af de foruddesignede skabeloner, som vi tilbyder, og ændre den efter din smag, eller du kan skabe dit eget personlige trofæ fra bunden.

Personligt akryl trofæ

Akryl trofæer er den perfekte gave

Nogle af mulighederne, når du overvejer at give et personligt akryl trofæ som gave, er:

 • Gaver på særlige datoer. Personaliserede trofæer er perfekte til enhver lejlighed, men de bruges oftest som gave til mors dag, fars dag, Valentinsdag osv. Du skal blot tænke på, hvad du vil have med i designet, og så sørger vi for, at det sker.
 • Jubilæer. Det er en gave, der bruges meget ved disse lejligheder. For eksempel ved bryllupsdag, sølvbryllupsdag, guldbryllupsdag eller enhver anden særlig årsdag mellem par.
 • Hyldest. Trofæerne er også perfekte til at hylde en person, enten for deres engagement eller involvering i et projekt, en sport osv. Da de kan tilpasses 100 %, er enhver lejlighed perfekt til at personliggøre dem.
 • Personlige priser til sportsbegivenheder. I en sportskonkurrence er personlige akryl trofæer et af de mest anvendte elementer til at belønne ikke kun vinderne, men ofte også alle deltagerne. De vil blive en souvenir for livet. Det er ligegyldigt, hvilken sport der er forbundet med gaven, fodbold, tennis, svømning? Den, der modtager det personlige akryl trofæ, vil helt sikkert elske det.
 • Som en pensionsgave. I forbindelse med pensionering receptioner er det en milepæl, som vi ikke kan gå glip af, at give et akryl trofæ til den person, der går på pension. Det er et tegn på og en anerkendelse af det arbejde, som den pågældende person har udført i alle de år i virksomheden. Det vil være en meget rørende detalje!
Personlig akryl pokal

Du skal blot tænke på anledningen og den person eller gruppe af personer, som du vil give den til, for at tilpasse designet så det passer ind Du vil helt sikkert skabe den perfekte gave til den pågældende begivenhed!

Mål på præsentationskasser

 • 17080 Firkantet: 250x210x35 cm.
 • 17081 Rektangulær: 250x210x35 cm.