Garanteret levering på Fars Dag

Personligt armbåndsur til kvinde med billede og navn

ur
150 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Analogt ur med 3 visere. Justerbar stål milanese mesh rem.
  • Urskive kan tilpasses som du ønsker. Rustfrit stål(nikkefri, velegnet til allergikere).
  • Urskive: Ø 3,3 cm. urrem: 1,7 cm(tilpassed område 2,8 Ø cm).
  • Længde: 24,5 cm (umed spænde) - 22,5 cm (uden spænde).
  • Ikke-vandtæt ur.
  • ID: #15378
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Dameur

At have ur på, vækker glæde hos de fleste, og man vil ofte savne det, hvis man glemmer at tage det på. Hvis man normalt ikke går med ur, savner man det selvfølgelig heller ikke. Når man først har vænnet sig til at have det på, er det som en ekstra kropsdel, da det jo er smart at man altid kan se hvad klokken er.

Med dette personlige armbåndsur bliver du til en af de personer, der aldrig vil have lyst til at tage det af igen, da det er super behageligt at have på, samt pænt og ikke kun det, men fordi urskiven kan personliggøres, hvilket gør det unikt og enestående. Du kan vælge det foto eller billede, du vil have og vi printer det i fuld farve og integrerer det i urskiven, så du altid har styr på klokken.

Både remmen og urskiven er sølvgrå, så du vil ikke have problemer med at matche det med de outfits du har på. Urskiven er lavet af rustfrit stål, hvilket gør den nem at holde i i perfekt stand i lang tid. Urskiven har tre visere, der markerer timer, minutter og sekunder, dvs. det er et analogt ur, ikke et digitalt, hvilket gør at hvilket som helst billede, kommer til at se godt ud.

Remmen er en "milanese mesh"-type, der vil passe perfekt på dit håndled, da de i forhold til andre remme, er fleksible. Disse remme er en klassisk model, der aldrig går af mode da de er super holdbare og desuden har en justerbar lås. Du vil elske at have dette flotte ur til kvinder på overalt. Faktisk er uret så behageligt at du sikkert ikke kommer til at lægge mærke til, at det sidder på dit håndled.

Personligt dameur med mesh milanese rem

Design et perfekt armbåndsur til kvinder og giv det til hende du elsker

Dette ur er en gave, der vil vække glade og tårer. Både fordi det er stilfuldt og perfekt til lejligheder som fødselsdage, jul, mors dag eller for eksempel som en valentinsdag gave til hende.

Med dette ur vil vi ønske dig en god dag, fuld af lykkelige øjeblikke, af den slags du aldrig glemmer. Må hvert "tick" og hvert "tick", der går, få den positive energi frem i dig. Vi er sikre på, at du vil give alt hvad du kan, med det.

Derfor mener vi også at det er den perfekte gave til en særlig person. Forestil dig din mors ansigt, når du giver hende dette ur med et billede af hendes børnebørn på urskiven.. Vi er sikre på at din mor vil fælde en tåre af glæde og lykke, når hun ser dette flotte ur. Det kan også være at du designer et personlige kvindeur til din veninde, med det bedste minde i har sammen fra en ferie, en campingtur eller måske noget helt tredje.

Det vi ved med sikkerhed, er, at med dette ur vil du overraske enhver kvinde, hvad enten det er din mor, kvinden i dit liv eller en rigtig god veninde. Fælles for dem alle er, at de fortjener et flot ur til kvinder, da de altid er og altid vil være der for dig. Husk at tænk over, hvordan du vil overraske hende og personliggør uret.

Dameur i boks