Garanteret levering på Fars Dag

Personligt stempel til papir

stempel
127 kr.
Mængderabat

Model
Blæk
Detaljer
  • Størrelse: 6,5 cm (bredde) x 3,5 cm (højde) x 4 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Mål af området, der kan personliggøres: 5,1 x 1,8 cm.
  • Stemplet er allerede fyldt med blæk til at stemple 10.000 gange.
  • Valg mellem 3 blækfarver: sort, blå eller rød.
  • Anbefales til brug på papir, karton og lignende overflader.
  • Garanti for miljømæssig produktion: miljøledelsessystem i henhold til ISO 14001:2015.
  • ID: #13261-3516
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige og billige stempler til stempling på papir

Hvis du leder efter personlige stempler til at stemple på papir eller karton, er denne serie produkter lige noget for dig. Stemplerne leveres fyldte med blæk, hvilket betyder at du kan bruge dem med detsamme. Desuden er der forskellige former og størrelser at vælge imellem. Blækket anbefales til at stemple dit design, logo eller tekst på papir, karton eller lignende porøse overflader. Vi anbefaler ikke at bruge dem på tøj, tekstiler, blødgjorte overflader, metal osv. Denne blæk er i sagens natur velegnet til papir og karton.

Sådan laver du personlige stempler

Det er vigtigt at have gode kontorartikler for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt. Design selv stempler bruges især til at skabe en personlig underskrift og til at kunne stempledirekte på alle dokumenter med stempelblæk. Generelt er de meget udbredt i erhvervslivet med firmalogoer og måske endda med virksomhedens navn.

Hvis du ikke ved, hvordan du laver personlige stempler, vil det i vores online redigeringsværktøj, bliver forklaret for dig. Du skal blot vælge den størrelse og form, du ønsker. Du kan lave dit stempel med logo med den tekst eller det design, du ønsker at stemple på ethvert dokument eller papiroverflade. Selve stemplet har kapacitet til at kunne stemple 10.000 gange. Du kan også vælge farve på blækket: sort, blå eller rød. Vælg den farve, der er mest praktisk for dig.

De er individuelt tilpassede i to dele. På den ene side er det design eller den tekst, du vil trykke, og på den anden side er der et hylster. Normalt anvendes det samme design som på gummistemplet, for at gøre det lettere at identificere det i skuffen.

Personlige stempler til at stemple på papir og andre overflade

Men stempler bruges ikke kun i erhvervslivet. Vores personlige bryllupsstempler og scrapbooking-stempler er også populære. Sidstnævnte bruges til at dekorere disse typer håndværk. De andre bruges til invitationer med et smukt design, navnet og datoen for brylluppet og så videre.

Dermatest-certifikat

Dette produkt er forsynet med Dermatest-certifikatet, som garanterer, at blækket kan komme i kontakt med huden uden at forårsage allergiske eller irriterende reaktioner. Den dermatologiske test blev bestået med udmærkelsen "fremragende" i henhold til internationale standarder.

Miljøcertificering

Leverandøren af vores stempler har det officielle certifikat fra QualityAustria, som bekræfter, at leverandøren anvender og implementerer et effektivt miljøstyringssystem i fremstillingsprocessen af stemplerne i overensstemmelse med kravene i ISO 14001:2015-standarden.

QualityAustria